Boktips – En liten värld

boktips

 

”Detta är en feelgoodroman, en riktig bladvändare som man mår bra av att läsa, full av humor, kärlek och vänskap och om att våga ta första steget.” som ni inte får missa att läsa i sommar. Här kommer lite info om handlingen.

 

Har man ingen reskamrat får man väl följa efter någon som är på väg till Arlanda, tänker Elsa, 70-årig änka som inte längre vill sitta ensam i Farsta. I smyg förföljer hon slumpvis utvalda personer och hon hinner komma till både Västerås och London innan den riktigt stora resan står för dörren.

Isabella, före detta filmstjärna, blir fortfarande igenkänd för sitt vackra ansikte. Vid 50 står hon i ett vägskäl och funderar på vad hon ska göra av sitt liv. Ska hon sälja sitt framgångsrika företag, ska hon flytta utomlands, ska hon någonsin våga öppna sitt hjärta för en man igen?

Carina, Isabellas färgsprakande väninna, bor i England och blev nyligen lämnad av sin man för en yngre talang. När allt vänds upp och ner drar hon med sig Isabella in i ett nytt projekt: de ska bo och arbeta tillsammans på den engelska landsbygden.

Slumpen, eller om det kanske är ödet, för samman Elsa med Carina och Isabella och de tre kvinnorna får stor inverkan på varandra. Alla försöker de hitta nya vägar i tillvaron, men det är betydligt svårare att förändra sig själv och sitt liv än de trodde.

 

boktip

 

bokti

 

.

.

Godmorgon!

Mår ni bra alla semesterfirare??

Här har jag nyligen bakat hemma gjord pizza med flickorna. Min del utav pizzan bestod utav ungersk salami, pesto, mozzarella ost, rucolasallad och oliver Mums. Är det semester lunk så är det. Jag har suttit och läst bok halva eftermiddagen och mumsat pizza och druckit Amarone vin:). Det var länge sedan jag kunde gå in för en bok så här mycket. Senaste böckerna som jag fick ”hang-ups” på var nog Denise Rudbergs alla böcker Väninnan, Storlek 37, O.S.A., Inte riktigt enligt planen och till sist Två gånger är en vana. Jag slukade de böckerna på bara några veckor. Sedan var det liksom tomt. Jag kunde inte hitta några andra böcker i liknande underhållning. Denise skriver på ett väldigt lättsamt och målande vis som jag gillar.  Men nu har en ny författare dykt upp med denna härliga feel-good anda. Man vill liksom bara Sträckläsa den och utesluta allt annat i världen:). Gillar ni denna stilen av bok så skall ni verkligen läsa denna boken. Det bästa med det hela är att jag har tre andra böcker att se fram emot när denna är slut. Hon har även skrivet Sonjas sista vilja, Toscanas tur och retur, Sonjas hemlighet, Alla böcker är fristående handlingar.

.

Ha en fin kväll vänner!

Kram/Carola

3 thoughts on “Boktips – En liten värld

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *