Blått är flott

Blått är flott

Ny blus från Lindex, Jeans från Lindex och smycken och väskan är från Michael Kors. Tunna guldringarna är också från Lindex.

 

Tjingeling bloggisar

.

Hoppar bara in en snabbis här på bloggen och säger hej till er idag. Idag ska jag jobba lite extra på Lindex för att dryga ut mina studier lite 😉 Jag jobbar lite extra på en riktigt bra tandläkar praktik i stan och lite extra på Lindex. Det är därför jag pluggar på helgerna i bland. Det är så skönt att vara så fri som jag är nu. Jag jobbar när jag vill och jag pluggar när jag vill och jag kan bestämma mina tider helt själv, detta är det bästa med att studera på distans som vuxen. Men man  behöver ha disciplin så man inte slarvar med sina studier för det är ju dem som är det viktigaste under denna tiden! Men disciplin har aldrig varit mitt problem det har jag nästan för mycket av 🙂

.

Ha en fin dag vänner!

Puss & Kram<3

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *