BETONG ÄR MIN NYA INREDNING


 

Dessa roliga klubbor köpte jag på Söstrene Grenes (Handelskompagnie) i Köpenhamn. Där finner jag alltid en massa kul till barnen ♥ 

.

.

.

.

.

Hello Onsdag!

.

Denna sommaren har jag förälskat mig i mycket som är betong! Jag hittade ett matbord inne på Magasin36 här nere i Höganäs, denna pall samt en super cool ljusstake på Illum Magasin i köpenamn. Jag gillar det där råa som betongen har. Samt så är grå lite mjukare än svart i inredningen. Jag gillar det mer svalare, kalkade och kala i betongen som kontrast med det moderna. Kontrasten i materialval av de möbler jag har hemma fr ån bla Verner Pantons plaststol, Arne Jacobsens myranstol där skalet är gjort av plywood med hjälp av nio lager faner. Basen är förstärkt rostfritt stål där till så har jag gärna en äkta grå fårfäll som hänger över ryggstödet till en äkta klassisk vit superellipsbord, eller ett snyggt kraftigt betongbord.  Ja, jag står inför en förändring i min inredningsstil känner jag. När jag och min vän Laila var över  i köpenhamn förra veckans, så klarnade det en hel del i vart jag vill med min inredningstil här hemma.

 

.

Men visst är dom snygga, dessa pallarna?!.

 

 

 

Vi ses i kväll!

 

 .

KRAM

..

.

 

2 thoughts on “BETONG ÄR MIN NYA INREDNING

  1. Suss says:

    Snyggt med betong! Här vill jag oxå ha nytt i inredningen (vill jag alltid…) lite mer i trä och korg för att mjuka uppland det svarat o vita. Svårt när man börjar i en ände, jag har inte råd att köpa allt nytt 😉
    Håller med dig i inlägget om flytt, skulle gärna flytta neråt Skåne till havet (förstår inte vad de säger bara :)) Kram Suss

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *