KOKOS- OCH MANDELPIZZA MED RÖDBETOR OCH GETOST.
2 MSK SMÖR
1 1/2 DL MANDEL MJÖL
1 DL KOKOSMJÖL
1 TSK FIBERHUSK
1/2 TSK SALT
1/2 TSK BAKPULVER
1/2 – 1 DL VATTEN
1 ÄGG
1 KRM OREGANO
Tillagning:
Sätt ungen på 225 C. Smällt smöret och blanda alla ingredienser till degen i en skål. Låt stå och svälla i 5 minuter innan du bakar ut degen på en pappersklädd smorad ugnsplåt. Ugnsgrädda i 10 minuter.
Koka rödbetorna i 30 minuter. Bred peston över pizzabotten. Skala och skiva rödbetorna och lägg dem ovanpå peston. Smula över getosten. Lägg på rödlöken tillsammans med pingenötterna. Gratinera i ugnen i 10-15 minter. Lägg på blad
sallad och servera. Rec källa: Ulrika Davidsson. Bilder av roomofkarma.se
.
.
KRAM