UR BARNRUMMET IDAG

moderna barnrum

 

moderna barnrum

 

Hello Monday!

Mår ni bra alla fin läsare?!.

Här hemma är det förkylningstider. Idag stannar jag hemma med en liten febrig skrutta .

Som ni vet så brukar jag köpa blommor inför alla helger och i helgen blev det en kaktus. Tycker det är så himla snyggt och stilrent med kaktusar. Efter att vi besökte Legoland i höstas så blev jag förtjust i kaktusar då dom hade lite här och där på deras nöjespark och hotell. Jag har tänkt att köpa lite mer kaktusar till vårt hem men först så letar jag efter nya krukor i form av vita typ ”pappers påsar” som jag sett att många har i både inrednings tidningar samt på Instagram. Men ingen stans har jag sett var man kan köpa dom. Är det någon av er söta läsare som vet?

OMG, i helgen gjorde jag något helt galet. Jag var med på en inspelning. Och jag torde jag skulle dö av skratt när jag hörde min egna röst, inte visste jag att jag hade en sådan bre göteborgsk dialekt, hihi. Att bli fotad är helt ok, att bli filmad lika så men att höra sin egna röst ……… jag ler! Hur som, nu är det gjort och det blev nog ganska bra till slut.

 

 

Denna växt skall nog även jag få till att hålla ett tag fram över, hihi. Ingen kan anklaga mig för gröna fingrar!

 

Nu skall jag gå och ta hand om min lilla sjukling här hemma.

KRAM

One thought on “UR BARNRUMMET IDAG

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *