Grrrrrrr

Grrrrrrr

 

Grrrrrrr

.

.

Godmorgon

.

Grrrr idag är jag på ett riktigt uselt humör faktiskt. Det har hänt många tråkiga saker efter varandra förra veckan. Och igår hände två saker som fick bägaren att rinna över. Nu måste jag samla kraft till att hitta lösningar på dessa två händelser. Jag skall gå en lång promenad med hunden och rensa huvudet. Kanske lite frisk luft hjälper?? Och denna tooook dåliga sommarvädret hjälper ju inte till att få energi direkt!

.

Ibland får man lov att tappa humöret.

Men jag lovar att komma tillbaka gladare lite senare!

.

.

Kram/Carola

8 thoughts on “Grrrrrrr

  1. Carola says:

    Tack gulliga du ♥ Efter rätt sällskap och mycket lek med barnen och deras vänner i parken för att sedan sova massa timmar så har jag fått ni bra energi. Jag har hittat två lösningar dessutom på några utav problemen:) När något händer så händer allt på en gång, rasar en sak så rasar tre liksom. Nu tar jag ny tag!

    Stooor kram Carola

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *