Att spara bilderna rätt

Godmorgon vänner

Den a sommaren har jag ett sommarprojekt som innebär att spara ner alla bilderna i molnet. Vi hade så många hårddiskar, cd skivor, avlagda datorer mm där vi hade lagrat bilder längst med åren. Det vad ju så man sparade ner bilder 20-25 år tillbaka. Och medans åren går så fylldes olika hårdiskar på med bilder.

Men denna sommaren har vi tagit tag i det här med att spara upp bilderna i molnet. Vi har en hårddisk vi inte kommer in i som vi ska skicka på lagning i Göteborg. Det kan tydligen bli då om hårddisken har legat för många år vilket denna har gjort.

Denna sommaren har varit extra mycket härliga och stora minnesvärda dagar med studentbal, en student och en konfirmation som startade med en hel månads sommarläger. Det har varit en fantastiskt underbar sommar där vi också har tagit mycket bilder. Och tillsammans med detta så passade vi på att rensa upp och tog vara på bilderna på rätt sätt, efter dagens teknik.

Då hittade jag lite bilder från vårt bröllop 2006. Och jag blev så varm och lycklig inombords. Jag har bestämt mig för att göra flera olika fotoböcker. Jag vill göra var sin fotobok till barnen med bilder på när dom växte upp. En bok med bilder från studentbalen och studenten till vår stora dotter och en bröllopsbok. Det är så mycket mysigare med en fysisk bok att bläddra i än att titta på bilder på en skärm. Så nu håller jag på att leta efter ett företag som gör fotoböcker. Det ska vara enkelt att utföra.

Nu ska jag ta en islatte på altan i skuggan innan solen och värmen sveper över oss.

Gör er en bra dag!

Carola

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *