Att bo i ett glashus

Att bo i ett glashus

 

Att bo i ett glashus

 

Ett hus i Skåne

.

.

.

Tjingeling på er.

Mår ni bra alla fina bloggisar där ute?

Idag vill jag visa er detta super snygga hus, som jag fotograferade i Skåne någon gång i höstas/vintras. Ett sådan nytänkande och kreativt hus. Gillar trädslaget, kan tänka mig att det är cederträd? Det är snyggt när husets färger smälter in i naturen runt om kring. Dom stora glaspartierna släpper in en total dagsljus känsla i hela huset. Huset skapar en slags mellan rum mellan inne och ute. I ett sådant glashus får man inte var blyg eller rädd för att synas. Jag gillar detta huset riktigt mycket. Men kanske skulle jag inte kunna bo så här öppet. Tänk att gå upp mitt i natten i bara ett linne och behöva dricka vatten. Hmmmm, skulle vara fullt klädd dygnet runt och förmodligen duscha med kläder på också, hihi.

 

Att bo i ett glashus

 

Att bo i ett glashus

 

.

Som ni ser så är det husets glaspartier fyllda med vita gardiner för att kunna leva ett normalt enkelt liv också. Det är nog nödvändigt för att trivas.

 

 

husimöl

 

 

 ..

Nu skall jag rusa över till jobbet. Idag börjar jag lite tidigare då jag jobbar inne på operation hela dagen.

.

..

Vi ses!

KRAM

tillvisitkort2

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *