ÅTER IGEN PÅ SMÖGENBRYGGAN

 

 

Olidligt spännande här förstår ni. Här har ni nämligen Daddy & Sockret när dom just fångar upp den första krabban. 

Tin

TTjing Veckans Första Dag!

Idag Idag har vi gått in i andra halvleken på semestern. Nu har vi 14 dagar underbar semester kvar tillsammans:)! Och idag for vi iväg till underbara smögen för att fiska krabbor mm. Tänk, det är nog våra barns favoritsyssla just nu. Om vi frågar vad dom vill göra så är det bada eller fiska krabbor:)!.

 

Dagens första fångst:). Brrr, jag tycker faktiskt att dom är lite läskiga!

 

 

Här sitter jag och just skall sätta på en mussla på klädnypan. Det är ju ändå helt ok. Men sedan när vi får napp då backar jag gärna och låter Sockret & Daddy ta över:)! Medans Dockan sitter på bryggan och räknar dom. Hennes favorit är när vi har krabbrace med krabborna som skall komma ner i havet igen.

 

 

En dagens slappis på smögenbryggan tidigare idag: Topp tricot, Jeans jacka Fornarina, Armebyxor RaRe och flipflops från UGG.

 

 

 

 Men kolla in dessa sköna snubbarna. Tror ni att dom ringde till varandra tidigt i morse och bestämde vad dom skulle ha på sig när dom segla in på smögenbryggan rakt framför oss när vi satt och fika i förmiddags?!:) Eller var klädsen bara en ren slump?! hihihi.

Gaaah, vad gott det är med kaffelatte å masssssor av grädde:) Helt enligt LCHF?!:)

 

 

 Men oj, vad klockan var mycket ser jag nu. Man vänder ju helt på dygnet när man har semester. Bäst att hoppa i säng nu, så man är pigg till morgondagens alla sysslor.

.

KRAM

.

Psst! Ett tips, vill ni ha full solsken och riktigt varmt så åk till västkusten för där är det den riktiga sommarvärmen ♥ Idag skulle vi haft på oss mindre kläder på förmiddagen, men vi kunde inte ana att det skulle bli så varmt. För här hemma i vår småstad så var det allt annat än solsken och super varmt!

5 thoughts on “ÅTER IGEN PÅ SMÖGENBRYGGAN

  1. Linda says:

    Vad det ser härligt ut! Nu har det varit lugnt med farande i några dagar men på lördag checkar vi in på Hotel J, Nacka Strand för att fira vår 4.e bröllopsdag och 13 år tillsammans. Det ska bli sååå mysigt!

    Kram, kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *