ARNE JACOBSEN, PIA WALLÉN, FERM LIVING CHRISTMAS TREE BLANKET MM

1 Ferm Living Christmas Tree Blanket, finns på Bolina. 2 Jultjärna Pia Wallén. 3 Ljusstake Design house Stockholm. 4 Muggar 1-4 Arne Jacobsen. 5 Distortion ljusstake . 6 julkulor från Pantone ( finns i flera färger). 7 Kubus ljusstake. 

 

 

…..

 Tjingeling Måndag!

Hur har eran start varit på veckan?

 Nu känns det att det börjar dra ihop sig till jul. Idag har vi bokat julbord för både jobbet och familjen. Har även bokat världens mysigaste julbak på en riktigt fint ställe, så himla kul. Bokat julfrukost samt julbak av stenungsbakat bröd med släkten en trevlig familje traditon. Det känns som det kommer hända en massa kul saker fram till julafton i vår familj. I år känner jag på mig att det kommer bli en fantastisk jul! Har redan fått julkänslor.

Satt och googla runt på lite julpynt till hemmet. Gillar när det är lite mer stramt och väldesignat. Gillar inte när det känns plottrigt och rörigt. Utan jag vill känna att julpyntet  passar ihop med den övriga stilen i hemmet! Och framför allt så har jag förälskat mig i muggarna från Arne Jacobsen på bilden ovan – Arne som är min största förbild inom design. Klart att jag måste ha dom, eller hur?!.

Nu har jag tänkt att fixa lite med bloggen i kväll. Så jag hoppas att ni har översende med vad som kan hända här. Är inte någon dataproffs alls liksom.

Ha en skön kväll vänner!

KRAM

 

19 thoughts on “ARNE JACOBSEN, PIA WALLÉN, FERM LIVING CHRISTMAS TREE BLANKET MM

 1. Laila Söderblom says:

  Hej cc!
  Helt underbara juldesignsaker!
  Hade lätt plockat in alla i mitt hem, men måste jag välja två så blir det självklart Arne Jacobsen 4 muggar!
  MUST HAVE!!!!!!
  Han ÄR number ONE!!
  Och Pia Wallens svarta! Gillar hennes grejer!
  Tack igen för all INSPIRATION du delar med dig av!! Du är BÄST!!
  Undrar bara vilken butik på nätet som kan tänkas ha AJ Muggar?
  Kramiz

  • Carola says:

   Tjing du sköna böna!

   Du är ju för gó laila!
   Visst är Arne Jacobsens muggar ett måste i år?!
   Här kan du finna dom bla moltazdesignshop.se
   Och som vi tidigare har talat om, Pia är en favorit också.
   Tack vare dig så har jag ju hennes uuuuur snygga vita damsugare. Tänk vad jag fick jobba för att få ett ex:) Glömmer jag aldrig!!

   Ha det bäst!

   Kramizzzar ♥CC♥

 2. Pernilla says:

  Jättefina! Jag sitter också och grejar på min blogg och gick in och kikade efter inspiration på några bloggar jag brukar följa, bl.a. dig! 😉 Jag undrar bara var du hittat instagram-knappen? kram Pernilla

  • Carola says:

   Den skapade min man åt mig. Men jag kan kolla upp det lite närmare om så önskas?!. Skriv till mig om du är intresserad så kan han säkert förklara.

   Kul att du följer mig, blir jag glad. Har haft så mycket att göra med vårt hem. Håller faktiskt på att göra om här hemma otroligt mycket och det kräver min tid just nu. Men jag kommer åter på tor eller fredag igen, lovar!!!

   Kram ♥CC♥

 3. tina says:

  Fina saker att ha till jul…ett tips….klickade hem stjärnan av Pia Wallén nyss på
  Rum 21 , till nedsatt pris =)
  Muggarna är nästan ett måste för mig med, har sedan innan två muggar till mig och dottern av AJ och de är sååå goda att dricka ur. Tack för din inspiration och alltid fina bilder…
  Kram/Tina

 4. Dinka says:

  Fina saker du har valt ut. Jag gillar inte heller när det är plottrigt, det ska vara stramt och gärna med fina fina noga utvalda design prylar 🙂

  Ha en fin kväll!

 5. Mikaela says:

  Muggar var ju bara för fina! Men Pantone’s julkullor blir perfekt julklapp till min syster och hennes sambo (båda jobbar med reklam :))

 6. Kamilla says:

  Åh så läckra grejer! Vill också ha, ljusstake och julkulor samt muggar:).
  Var bokar man julfrukostar? på café eller restaurang, nyfiken för det lät så himla mysigt! Ska bli spännande att se ditt julpyntade hem framöver, för oh ja vad man börjar få jul-feelinga alltså! Kram och önskar dig en trevlig kväll.
  / Kamilla

 7. Matilda says:

  Hej CC!
  Vilken jätte fin sida du har!
  Tack för värmande kommentarer i min blogg! Alltid kul när någon lämnar ett litet spår!
  Har du möjligtvis Instagram? Själv heter jag Ladylost där, vore kul att följa dig även där!
  Ha det så bra!
  Love/ M

 8. Carola says:

  Gunneboslott har en underbar julfrukost som startar kl 8,00 -10,00 mån-fre.
  Allt är ekologiskt i en underbar miljö! Jag är helt såld på detta ställe. Äter ofta lunch där med familjen och vänner. Om du bor i trakterna av Göteborg eller kommer att besöka trakterna så kan jag tipsa dig om Kajsa Varg som ligger på Gunneboslott. En underbar restaurang!

  Önskar dig en fin kväll!

  Kram ♥CC♥

 9. alexandra says:

  Fin lista!gillar ljusstaken,har funderat på att införskaffa den.Såg att den finns på Länna Möbler,som tur ligger där jag bor.Kram a

 10. Fru Merlot says:

  Skriv snart snälla söta du! ❤ Du behöver väl en paus från allt fix hemma? ;))) Längtar efter att få se vad du pysslar med!! Kramar ❤❤❤

  • Carola says:

   Tack sötaste du ♥♥♥

   Ja, det är fyra rum som skall byts sängar, bord,stolar ….. allt.
   Det kommer bli så bra för barnen att få egna rum. Det har varit så mysigt att dela rum. Men nu behöver vår stora dotter lite mer egentid med lexor och kompisar. Ja, allt har sin tid helt enkelt!

   Vi ses i morgon igen:)
   Kram ♥CC♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *