ALLT BLIR INTE SOM MAN TÄNKT SIG!!

Dubai – Här skulle vi ha varit just nu. 

 

 

 

Hej Juldagen!

Åhhh, idag känns det lite tråkigt här hemma faktiskt. Det var nämligen bokat ett flyga till oss som skulle ta oss till Dubai tidigare idag. Flyg, super fint hotell mitt i Dubai, skidskola för sessorna samt en Safari tripp var bokad och klar sedan i Maj. Allt var liksom klar för att fira allt från juldagen till nyårsafton i underbara Dubai.

..

Men ………. Här hemma har vi dragits med influensan som har övergått till lunginflammation Här dricks det både Cocillana-Etyfin mot hostan och äts kåvepenin mot lunginflammationen – läkaren avrådde oss för att flyga ner nu. Vilket förståndet styrker. Men Grrrrrrrr, vad himla trist alltså. Flickorna hade verkligen sett fram i mot denna resa. Tur att man har läkarintyg och avbokningsskydd i sådanna lägen som detta! Vi får boka om resan till ett senare tillfälle. Det viktigaste är ju ändå hälsan och att vi har varandra!!

..

Så vad gör man när man är hemma och är sjuk? Jo, man tar fram ett utav de paketen som tomten hade med sig igår. Ett Monopol Göteborg. Vi har faktiskt haft riktigt kul ändå trotts allt. Själv så äger jag för tillfället Liseberg, Svenska mässan, Kungsportsavenyn, Heden, Linnégatan och Fredsgatan – så det kan ni tänka på när ni är i Göteborg och besöker dessa ställena i sommar, hihihihi! Det är kul att spela ett spel om en stad som man en gång har bott i och känner till varända gata.

 

 Jag måste bara fråga er om det är någon som har något bra tips till heltäppta näsor? Kom ni ihåg dom där vicksen (mint pinnarna som luktade starkt mint) som man stoppade upp i näsan och drog in och vips så var nästäppan borta. Det var nog på den glada 80:e talet som det fanns. Men finns det något liknande bra idag? Eller är det någon som har någon bra huskur mot täppta näsor?

 

Ha nu en riktigt fin juldag vänner!
 
 
 
KRAM

 

19 thoughts on “ALLT BLIR INTE SOM MAN TÄNKT SIG!!

 1. Miss Tess says:

  Oh no, vilken himla otur ni har. Men som du skriver, det viktigaste är ju trots allt hälsan och att ni har varandra. Men ändå liksom…

  Vics finns ju iaf. på burk som kräm, tycker att det funkar e första gångerna man sniffar men sen blir man väl liten ”immun”.

  Krya, krya.

  Kram

 2. BeA says:

  Men gisses nu tycker jag verkligen synd om er!!!! Fast det är ju som du säger själv… tur i otur : Ni hade alla skydd och kan åka senare!
  Täppt näsa är ju bara… wwwääääkkkkkk….. har egentligen inget bra tips förutom att bara använda nässpray i ena borren när det är sov dags… Ja jag brukar trixa lite så när man använt så länge som man får! Det tar ca tre nätter sen är täppan borta!!! Kram och krya på er!

 3. Ulrika says:

  Men, så trist!!!!! Men förståndigt! Hoppas ni kryar på er fort och hittar en ny härlig resa att längta till.
  Ska tänka på dig då jag är i stan i morgon 😉
  Kommer säkert passera ”dina” gator då 😉

 4. Milla says:

  Åh nej vilken osis! Men åka iväg krasslig är ju inte bra alls, inte när man kommer till värme osv så kan ju miljöombytet göra det ännu värre.
  Jag har en liten grön flaska med koncentrerad pepparmyntsolja (minns inte vad den heter) som man kan smörja lite under näsan så lindrar det lite, precis som den där gamla Vicks. Annars är Nozoil nässpray rätt bra, den återfuktar lite och finns med menthol. KRYA ER!! kram Milla

 5. Anita says:

  Vilken otur! Jag tror faktiskt att Vick som man smörjer finns fortfarande. Men den har bytt namn. Krya på er så ni håller er friska tills nästa resa.
  Kram Anita

 6. Maria - Wikers Liv says:

  Höjden av otur! 🙁 Vi fick också boka av vår Greklandsresa i september, då Minstingen precis drabbats av diabetes, och läkaren avrådde klart… Och det insåg ju vi också, så klart. Så jag vet hur det känns! Men det är som du säger, tur att det går att boka av utan att förlora en krona!
  Tur ni kan roa er med roliga spel i alla fall! Krya på er ordentligt nu!
  Kram /Maria

  P:S ska tänka på att jag passerar på dina gator och platser, nästa gång vi besöker Gbg 😉 🙂

 7. Villa Sjöhaga Hanna says:

  Va tråkigt för er…:( men det bästa är ju att resan finns kvar!! Tänk va skönt det blir den dagen ni skall åka sedan! Kram

 8. Jenny says:

  Usch! Men ni får något att se fram emot 😉 Nästäppa- ja, det smartaste som finns är en halv rå lök under sängen vid sänggående. Det löser näsan på en gång- luken får man lite på köpet men det är en kur som verkligen fungerar.! Kram Jenny

 9. Carola says:

  Men super tack alla ni söta som sänder krya på er tankar till mig. Och vet ni vad, det hjälper!!!!!!!!!!! Tack tack tack söta ni. Nu mår jag mycket bättre ♥

  Bloggvärldens största kramar till er alla som läser här!

  ♥CC♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *