All i want for christmas is you

All i want for christmas

 

All i want for christmas

Någon är trött denna morgon och vill inte gå upp ur sängen:)

.

.

 

Godmorgon

.

Min bästa julklapp i år kommer vara att min högt älskade hund klarade sig med livet i behåll ur sin livmoderinflammation. Rehabiliteringen har varit lite jobbig. Hon har haft bättre och sämre dagar men det börjar gå åt helt rätt håll nu! Efter denna operation där de tog bort både livmodern och äggstockarna så tycker jag att hon har förändrat sig än del. Hon har blivit om nu möjligt ännu keligare. Vill alltid var oss nära. Vill inte vara själv hemma alls. Hon vill alltid vara med oss (oftast då mig) hela tiden som en bebis. Hon följer med mig in på toaletten, sitter utanför duschen när jag duschar och väntar trogen på mig vid handduken. Tror att om hon fick välja så skulle hon hänga i en babybjörn på magen hela tiden:) Kanske är det hormonellt? Men jag är glad att hon mår bra idag och att hon kommer att fira ännu en jul tillsammans med vår familj. För lilla hund vad jag älskar dig!! När julen kommer så här så tänker man mycket på dem man håller kär och familj, vänner och släkt betyder lite extra mycket. Man stannar upp, tar lite ledigt och det vardagliga hjulet stannar upp och man får tid att tänka och njuta av varandra. För det är nog ändå det som är det bästa med julen för mig!!

.

Nu skall jag ta och slå in de sista julklapparna här hemma:) 

Kram/Carola

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *