AGA AQVIA BALANCE WHITE

På bänken idag. En ny stilren Aqvia Balance White. Passar perfekt till vårt svart/vita hem. Den är så ren och enkel i sin designen. Absolut marknadens snyggaste kolsyremaskin – Tack AGA!
Hej Söndag!
Nu är sommaren och värmen här. Och att inleda min semester med en vit snygg kolsyremaskin Aqvia är  ju bara så njutfullt. Kan det bli bättre att svalka sig med i sommar?! I går kväll så gjorde vi goda Pink Lemonade drinkar med den nya kolsyremaksinen. Grund recept finner du här på Pink Lemonade. Sedan hällde vi på bubbelvatten och ca 2 cl Vodka – mumsigt läskande!

Men för våra små sessor finns det goda smaksättare från Aqvia som strawberry/Lime som var lill Dockans favorit. Men min och Sockrets favorit är ändå Granatäpple. Så läskande i sommarvärmen.

Här hemma är vi på väg ut på stan för att köpa present till sessornas kusin Nelly som fyller 5 år. Sedan är det kalas som vankas i eftermiddag. Gaaaa, farligt mycket tårta nu:)

Ha en skön söndag vänner!
KRAM

14 thoughts on “AGA AQVIA BALANCE WHITE

 1. Anonymous says:

  Snygg maskin. En sådan vill jag också ha i sommar!
  Är den ny på marknaden? Vad kostar den?

  Kram Lena

 2. Vanilj med lite rött says:

  Otroligt snygg maskin…för att inte tala om de
  små flaskornas etiketter…otroligt snygga!
  Gillar inte bubbelvatten men skulle kunna köpa
  maskinen bara för att den är snygg 😉
  Om inte annat kan man ju bjuda sina vänner på dricka 🙂

  Kram Malin

 3. Milla says:

  Vi är inne på vår andra Aqvia, den förra var i silver och nu har vi en likadan sån där vit. Använder den dagligen, jag (resten av familjen) dricker massor av vatten (enbart läsk på helgen)och har mest gått över till naturellt enbart, med lite citronskivor. En favvo är att blanda tranbärsjuice med naturellt sprattelvatten och sen citronskivor. Ev som drink med någon spritsort i om man känner för det ;=) kram Milla

 4. MissTess o. Saga says:

  Riktigt snygg, passar ju perfekt till ert fina hem. Och den skulle gärna kunna stå hos oss också bland våra andra vita ”köksapparater”.

  Hoppas ni har en mysig första semestervecka.

  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *