KVÄLLENS ZOMBIE

Min älskade älskade Socker – kvällens zombi ♥

 

 

Booooo Lördagskvällen!

Åhhh vad vi verkligen älskar Halloween i denna familjen! Nu har vi klätt ut flickorna två helger i rad och mer kommer det blir, jippi – love it!

Ikväll är Sockret en Zombi ……………… 

 

 

 

 

Kvällens klänning.

 

Här tränar hon på minen hon skall hålla på festen, hihihi.

 

Här på denna bilden är hon såååååå himla lik mig när jag var liten så det är helt otroligt! Ni som kände mig som barn kan ju se det. Och till er andra så kan ni bara tänka er att jag såg ut just så här när jag var i hennes ålder. ( Men dock då inte med den zombi minen, hihihi) LIte gladare min har man ju i vanliga fall!!

 ..

Gaaaah, vad jag är proppmätt just nu. Daddy´s Porterstek är inte att leka med kan jag lova er. Hoppas den blir precis så här god när vi skall bjuda gäster på den middagen nästa helg bla. Skall låna Daddys recept och lägga ut den här så ni får prova denna goda rätt – ni kommer inte bli besvikna! 

Önskar er en fin kväll!

KRAM

 

 

Posted in Usa

5 thoughts on “KVÄLLENS ZOMBIE

  1. Vivvi says:

    Men åååå så fin hon är. Vilken perfekt Halloweenutstyrsel bland alla spöken och häxor. Såååå classy och fint och hon är ju söt som socker trots att hon är en zombie 🙂

    Ha en fin kväll
    Kram
    /Vivvi

    • Carola says:

      Tack för din fina kommentar! Ja, det kan vara lite kul att vara lite classy som du skriver ibland alla monster och häxor:)!

      Kram ♥CC♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *