EN ÖNSKAN TILL TOMTEN 2013

Björk ullmatta från Design House Stockholm finns i en mycket vacker mörkgrå färg med en skinn kant som skulle passar utmärkt i vår hallen på övre plan. 80*250cm lång, helt perfekt!

..

..

Hello snyggingar!!

Nu är det snart julafton, det är då tomten kommer och hälsar på med den stoooooooora säcken till alla snälla barn, kvinnor & män. Jag tänkte hjälpa tomten i år och göra det hela lite mer effektivt för han, så jag har skrivit ner en liten önske lista från mig. Och nu på modernare tider då han har Iphone till hjälp, så är det ju smidigt att bara klicka hem lite varor till mig tänkte jag, hihihi.

En klassiker från Gubi. Denna spegeln är som ett smycke för rummet, eller som en riktigt dyr snygg handväska:). Det är Gubi som återlanserar en riktig klassiker. En spegel som är desingad 1950 av Jaques Adnet där av så heter spegeln just Adnet Mirror.

 

Design: Sara Szyber, 2006
Producent: Design House Stockholm. Byrån heter Wing och detta är inte bara en önskan till tomten utan det är ett måste till tomten helt enkelt:)!.

Åhhh vad jag tooooook älskar denna Lampan från Kartell. Den känns både modern och modern samt tidlös!

Jag tycker om att ha lyxiga filtar på sängen och i soffan. Så en svart/vit hermés filt får gärna flytta in här. Tips till tomten finns på NK i Stockholm, butiken sänder gärna via posten:).

Här hittar tomten Hermés armbanden. 

Här har vi två små damer som skall gå på Halloween fester i helgen igen. Tänk vad stort det börjar bli här i Sverige nu med alla kläder, fester och godis & bus. Riktigt roligt tycker jag. Stora Sockret var på en super stor och rolig fest förra helgen hos en kamrat och i dag är det en till stor fest:). Och i morgon skall lill Dockan på sin livs första halloween fest helt själv med sina vänner – så himla spännande tycker hon. Vi har varit iväg idag och köpt en super cool dress till denna lilla fröken må ni tro. Bilder kommer!

MMMM, nu börjar det dofta porterstek utefrån köket. Det är Daddy som står för maten idag:). Han är grym i köket när han vill, hihi. Och idag vill han tydligen känner jag på den ljuvliga doften här.

Vi ses lite senare!

KRAM

….

Psst! Tidigt i morse fixade jag med en ny spotify lista Halloween 2013, låten som den här är en klassiker på Halloween festens entré. Nästa helg har vi nämligen en middag  här hemma med våra góa vänner. Och då skall vi spela, dansa och äta gott♥

5 thoughts on “EN ÖNSKAN TILL TOMTEN 2013

  1. Fru Merlot says:

    Du kan säga till tomten att han kan ta två av varje direkt! Hihi… Vilka fina saker! Du är helt underbar inspiration för mig! Love ❤ Den mattan vill jag ha nu på momangen ju! Vet du var man kan köpa den? Ha en fin kväll! Kram M

  2. Miss Tess says:

    Den där önskelistan kan jag skriva under rakt av på;) Dessvärre tror jag inte att jag har varit riiiktigt så snäll;)

    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *