Nu flyttar jag till Värmland idag

Nu flyttar jag till Värmland idag

 

Nu flyttar jag till Värmland idag

 

Hej vänner,

 

Nu börjar det dra ihop sig. Idag kommer jag att flytta upp tillfälligt till Värmland och bo hos en bloggkompis Petra. Det är en riktigt driftig kvinna. Hon är en av författarna till inredningsboken Lev Vackert som är uppföljare på storsäljaren Romantiska hem och inspiration i vitt som numera finns i 7 länder. Hon har även drivit en butik och flera trevliga inredningsresor till Köpenhamn som jag har varit med på några gånger.  Här om året förnyade Petra och hennes man sina löften. Det var ett ”bröllop” som inte umgicks av någon inredningstidning i vårt land. Ni har säkert läst om det! Kanske det vackraste reportage jag någon sin läst om.  Allt denna kvinnan tar sig för gör hon till något storslaget bra!

Det skall bli så roligt att få bo hemma hos henne med familj i deras helt fantastiskt vackra hus som mer är som en herrgård om du frågar mig. Jag kommer att bo där uppe månaden ut för mina studier skull.  Det kommer bli en rolig och spännande tid! Det skall bli så roligt att träffa Petra igen! Tänk att våra vägar kommer att korsas igen, det var länge sedan vi träffades. Tänk vad livet är fylld av överraskningar.

.

Nu måste jag pilla lite här hemma innan jag sätter mig i bilen och kör upp till Petra i Värmland! Men först skall jag pussa och krama min familj massor!!!!!!

Ta hand om er!

Kram/Carola

One thought on “Nu flyttar jag till Värmland idag

  1. Therese says:

    Vilket dubbeläventyr! Att inte bara byta bana i livet till student men att också bli inneboende. Wow!
    Och hallå, Värmland. Här bor ju jaaag. Vi kanske äntligen hinner få till en träff någon gång…?
    Stor kram och lycka till

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *