Godmorgon Lördag

Godmorgon Lördag

 

Godmorgon Lördag

 

Här tänker jag en stor ”takkronan” lampa från Flos på sikt, eftersom det är så himla höft till tak och rummet är rätt litet så känner jag att jag vill höja blickfånget.

,

,

 

Godmorgon,

Här är vi uppe med tuppen jag och min lilla skatt. I går testade vi att laga en av rätterna till kvällens gourmet träff, och det blev en full träff! Resten som skall lagas börjar vi med tidigt här idag. Jag kan inte avslöja vad det blir för mat, ifall de är inne och läser på min blogg.

Jag är den som alltid vaknar först i vårt hem och strax där på kommer vår lilla tjej. Det är skönt att bara sitta här i soffan och dricka kaffe och se på morgon-tv. Att starta upp dagen så här lugnt är skönt!

På bilden ser ni vårt stora mindre fina element nedanför fönstret. Här har vi några skisser på förslag på platsbyggda elementskydd eller typ skåp för att göra det lite mer mysigt. Det är ett projekt som vi kommer starta lite senare. Nu behöver vi bara lite lugn och ro med goa vänner och god mat känner vi.

.

Kram/Carola

 

 

One thought on “Godmorgon Lördag

  1. Pernilla says:

    Hur tycker du den vita soffan är? Är den svår att hålla vit? Har du några tips?! Tycker det är supersnyggt med vit soffa och tänker att läder är skönt att bara kunna torka av med trasa (har en liten grabb på 7 månader hemma) men har också hört att det är hopplöst att hålla den vit och att bara svarta kläder gör den dassig (har typ bara svarta kläder i garderoben) Så ja, tänkte bara om du skulle vilja berätta lite av erfarenhet och så?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *