Ur tonårsrummet idag

Ur tonårsrummet idag

 

img_1888

 

Ur tonårsrummet idag

 

Ur tonårsrummet idag

 

Ur tonårsrummet idag

.

.

.

Hej bloggisar

.

Nu har jag äntligen flyttat hem igen. Vi har bytt alla golv i hela lägenheten och det medföljde mer jobb än vad vi hade räknat med, underlaget var helt ojämnt så golvläggarna fick jämna ut underlaget. Vi bodde under dessa veckor delvis i vår husvagn hos våra snälla och goa vänner Joakim och Eva-Lenas trädgård som ligger centralt i vår lilla småstad. Det är ju ändå tur att man har vänner som dem som tar emot oss med öppen famn. Det innebar nämligen så att deras fina hus fick agera vår servishus under vår vistelse i husvagnen. Det var också rätt mysigt att laga vardagsmat tillsammans och se på tv serier om kvällarna. Men det var också väldigt bökigt att ha träningskläder nerpackade till gymnastiken för två barn, gitarr, danskläder, två hamstrar som är nattdjur och en hund samt två barn, en man och en arg liten fru. Ja ni kan ju tänka er vilket rörigt liv vi har haft. Men nu är vi tillbaka till vår lägenhet och golven är fantastiskt fina!

.

I torsdags natt flyttade vi hem kl 23.00 på kvällen och då stod golvläggarna kvar och jobbade för fullt, dem jobbade till kl 02,30 ner på natten för att hinna färdigt. Detta projektet hade blivit oväntat för stort och tog för lång tid. Fredagsmorgon drogs det in fler i projektet som fick det att snabbt få ett avslut vilket var underbart. Målare, bärhjälp och en massa rengöringsmedel och flera timmar senare så var hemmet beboeligt igen.

I söndags inredde vi om hela vår stora dotters rum. Vi var inte riktigt nöjda med det rum hon hade innan, det blev mer så att vi ställde de möbler hon hade från sitt förra rum in i det nya och så fick det bli som det blev. Nu när vi ändå fick tömma hela hennes rum och ta ut garderoberna så passade vi på att flytta på garderoberna och köpa nya möbler som passa henne mer idag. Sängen är 120 cm bred viket är skönt att ha när kompisar kommer över och ser på tv tillsammans, tvn är en Samsung 40 tum vad mer kan en tonåring önska sig? Den fick hon i present av sin mormor och morfar i våras men den hade ingen riktigt bra plats innan. Skrivbordet/sminkbordet kommer från Ikea och är perfekt i både användningsområdet och designen. Stolen är en gammal klassiker ”myran stol” och fåtöljen kommer från Ikea och den slängda fårfällen som ligger över kommer från Gotland. Vår tjej gillar minimalistiskt det har hon alltid gjort! Hon vill ha en känsla av hotellrum, rent och enkelt. Det finns mycket plats för vänner som kan umgås i rummet och själv kan hon ha många lata filmkvällar. Hon gillar inte färg hon häller precis som mamma. Så här inne råder det nordisk design som den övriga lägenheten.

.

.

.

Vi har ävne gjort om i lillans rum, bilder från det kommer här på bloggen inom kort.

.

Ha en fin kväll, vi ses i morgon!

Kram/Carola

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *