Sponsrad Video: Hitta lyckan i en kanelbulle hos oss du också!

Jag bor i en liten stad som kallas caféernas stad. Vi har kullerstensgator och trähus, hela staden är fylld av små söta kaffer och vi har en välfylld Pressbyrå som också har gott kaffe och kanelbullar vid tågstationen. I vår lilla stad så fikar vi ofta och mycket och jag måste säga att inget går upp mot en god kanelbulle. Det är den klassiska fikat som går hem i alla lägen. Jag älskar verkligen kanelbullar, och snart är det Kanelbullens dag – den 4 oktober. Det skall firas med massa goda kanelbullar och saft här hemma som vanligt! Förr brukade jag alltid baka men det hinner jag inte nu mera , man kan ju faktiskt köpa goda och färska kanelbullar på pressbyrån då slipper man både stökigt kök och disk.

Till kanelbullens dag så har pressbyrån tagit fram en lyckobulle. En bulle som skall påminna dig om att du är speciell, visst låter det super roligt! Bara av den anledningen vill jag köpa kanelbullar på pressbyrån i år.

 Kolla in filmen nedan när pressbyrån gör en prank på Centralstationen i Stockholm, riktigt roligt!!

 

 

 

Nu har du chansen att vinna ett presentkort värt 1 000 kronor på Pressbyrån. Vad du behöver göra är att ta budskapet i din lyckobulle och göra en Instagram-film om det.  Det bästa bidraget vinner ett presentkort värt 1 000 kronor på Pressbyrån.

 

Så glöm nu inte detta till kanelbullens dag, eller varför inte redan ta en bulle i dag det är ju ändå fredag. Välkommen in i någon av deras 300 butiker och hitta just din lycka. #lyckobulle #pressbyrån

.
Vilken lycka väntar dig idag?

.

Detta är ett sponsrat inlägg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *