Landet bortom brunnen

Landet bortom brunnen

 

Landet bortom brunnen

.

Tips om sommarens spännande ungdomsbok.

.

Med stor inlevelseförmåga berättar Douglas Foley den magiska historien om syskonen Alva och Joel. Deras mamma har dött i cancer och pappan har gift om sig. Alva är mobbad i skolan och avskyr sin nya styvmor som dessutom väntar barn!

En dag då syskonen hämtar vatten i en gammal brunn faller Joels älskade nalle i vattnet, och Joel hoppar efter. Alva tvingas dyka i även hon.
Efter en lång färd hamnar syskonen i en värld fylld av märkliga väsen, men kommer ifrån varandra. På sin vandring möter Alva Lemonia som utger sig för att vara Alvas vän, men som i själva verket vill ha något helt annat Men Alva lyckas fly.
Lemonia och hennes följeslagare som märkligt nog är Alvas mobbare Lucas, Viggo och Stina hittar Joel och tar honom tillfånga för att använda honom som gisslan. Alva å sin sida försöker desperat hitta ett sätt att frita Joel.
Det blir en jakt på liv och död som också handlar om hur Alva hittar sin inre kraft och kärleken till sin familj

Hur konfronterar man sin egen rädsla? Vad gör man när man står öga mot öga med sina egna demoner? Tolvåriga Alva saknar sin avlidna mamma, hatar sin pappas nya fru och är stingslig mot hela sin omgivning. Dessutom trakasseras hon av skolans mobbargäng som har hotat att skada hennes lillebror om hon inte överlämnar sin mammas vigselring till dem. Förtvivlad och ensam ger hon sig ut på en resa som kommer att förändra allt.

Boken finns att köpa hos Lava Förlag

 

Landet bortom brunnen

 

Här sitter vår snälla, omtänksamma och ordentliga stora dotter och läser bok i lugnas ro. I vanliga fall så är det alltid stora syster som pysslar om lillasyster yster. Men igår frågade lillasyster yster om hon fick göra lite kaffe med skummad mjölk till stora syster P och det fick hon. Sedan frågade lillasyster om hon fick bjuda storasyster på en gräddmunk? och det fick hon, men vad storasyster inte förväntade sig va hur den skulle serveras haha. Alltså denna Lattjo lajban lillasyster vi har Ingen har tråkigt i hennes sällskap kan jag lova er!

 

Landet bortom brunnen

 

Landet bortom brunnen

 

Landet bortom brunnen

.

Lattjo lajban lillasyster skrattar ihjäl sig!!

.

Landet bortom brunnen

.

En helt vanlig dag i familjen Karma!

Puss & kram 

Carola

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *