Scandinavian Design, Swedish Emma

Scandinavian Design, Swedish Emma

.

Scandinavian Design, Swedish Emma

.

Scandinavian Design, Swedish Emma

.

.

.

Hej Måndag!

.

Mår ni bra alla fina bloggisar?

I dag är det lite jobbigt eftersom vår lilla älskling skall ta MPR-vaccinationen. Jag är super nervös eftersom båda barnen har blivit riktigt sjuka efter att ha tagit dem tidigare. Förra gången blev liten så sjuk så hon blev inlagd på sjukhus, hon var så dålig så hon var inte kontaktbar. Jag är nu osäker vad jag verkligen tycker om denna spruta?!. Jag har tid i dag på förmiddagen. Jag är nämligen emot mycket av det där som vi sprutar i oss. Jag tar aldrig vaccinationer själv, och där med tar jag nästan aldrig medicin häller. Jag tillhör den känsliga sorten som reagerar kraftigt på nästan allt som inte är naturligt! Och så är fallet med mina barn också. Har ni tagit MPR-vaccinationen på era barn? Vad det en självklarhet? Jag har faktiskt skjutit upp denna spruta i flera månader nu för att jag inte ville att hon skulle få den under jan/feb månad då det är mycket förkylningar och annat som ligger i kroppen. Men jag måste nog säga att det känns inte helt bra det här att ta den idag. Men vad skall jag göra?! Jag har haft kontakt med sjukvården och vi har diskuterat detta till och från. Vi får vara uppmärksammad med henne och åka in med henne till ett sjukhus direkt vi ser symtomen som hon fick sist. Först var det tal om att hon skulle ta vaccinationen på ett sjukhus och ligga kvar där för att fort kunna få hjälp men det finns inte resurser för det. Och med dagens sjukvård så är jag lite orolig. Sjukvården i vår stad är minst sagt bristfällig då vi inte har någon akutmottagning efter kl 22,00. Man får ju hoppas på att inget händer på natten då det tar tid att åka till närmsta sjukhus som har öppet på natten.

.

Knäppte av lite bilder på min nya fina matta i sovrummet här om dagen, som kommer från Swedish Emma, Mattor formgivna av svenska designers i samarbete med Matt-Tema vilket lanseras idag den 2 maj 2016. Det är lite extra roligt att visa den då det är en nyhet på marknaden! Den finns i många fina färger och den går att vända på för att få en nya färg (se bild längre ner). För mig så var den svart/vita mattan en självklarhet!

.

.

Scandinavian Design, Swedish Emma

 

Scandinavian Design, Swedish Emma

 

Scandinavian Design, Swedish Emma

.

Här kan ni se hur man kan använda dessa mattor på två olika sett. Tröttnar man på den vita och ljusa färgen så är det bara till att vända på den och få den dominerade mörka färgen uppåt i stället, fiffigt! Passar mig bra som lätt tröttnar:)

.

.

Nu skall jag fixa lite frulle till mina två tjejer, sedan blir det att gå till doktorn på osäkra och skakiga ben!

.

Kram/Carola

 

One thought on “Scandinavian Design, Swedish Emma

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *