Spontan champagne invigning

Spontan champagne invigning

 

Spontan champagne invigning

.

Finaste inflyttningspresenten från våra goa vänner Eva & Jocke pryder vår bänk i köket denna morgon. Olja och vinäger i en unik modern form från Frankrike, märket är Madame Smith.

.

Spontan champagne invigning

 

Spontan champagne invigning

 

Spontan champagne invigning

.

Ok då har vi köpt en stooooor vit skinnsoffa. Där vi snabbt konstaterade att vår älskade superellips bord från Fritz Hansen inte fick plats. Grrr jag som verkligen älskar detta bord som vi köpte i Köpenhamn för en massa år sedan. Det ligger många härliga minnen i detta bord. Men nu överväger jag att lägga ut den på försäljning. Jag gillar superellips borden som då är original så klart, de är en klassiker som aldrig går ur tiden. Jag skall kolla vad det är för mått på den absoluta minsta bordet av detta märke. Eller är det någon av er läsare som vet så får ni gärna tipsa mig.

.

003

.

Alltså ni ser, möbler och inredning kommer i ett jämt flöde varje dag. Jag börjar bli kompis med chauffören som kör ut varorna i vår lilla småstad haha. Och mer frakter kommer det att bli då vi väntar på fler möbler. Det är slitigt att bygga upp ett helt nytt hem.  Och jag är en ganska ivrig och intensiv person som gillar att göra allt till 100% och nu är det att bygga bo kan man lugnt säga. Men jag gör inget halvbra utan det är alltid maxat på både gott och ont.

.

Spontan champagne invigning

 

016

.

I fredags fick vi ett spontanbesök med champagne. Eftersom vi bor mitt i Centrum, ett stenkast från systembolaget faktiskt haha. Då var våra vänner E&J på stan för att hämta ut några flaskor god Champagne och ville dela en utav dem med oss som en invigning till vår nya lägenhet. Vad kunde vara mer passande?

.

Spontan champagne invigning

 

082

Champagne är på beställningssortiment (klart värd att beställa) 

.

.

.

.

Tjingeling bloggisar

.

Jag har bloggat i närmare sex år nu och jag har aldrig tänkt att det tar så mycket av min tid som det faktiskt gör. Det märker man nu när man har full upp och tiden inte räcker till. Och jag har aldrig bloggat så här lite som jag gjort de senaste tre veckorna, men herre vad jag har saknat er också!! Jag har fotograferat lite varje dag men jag har inte hunnit tömma kameran och lägga ut det på bloggen. Och nu när jag sätter mig här vid datorn så vill jag visa och berätta allt för er. Nu har jag tömt kameran så nu går det snabbare att visa er i veckan.

.

Vi håller ju på att bygga ett helt nytt hem som ni har förstått säkert via Instagram där jag har försökt att mer spontant visa er bilder men känner dock att det är fel forum då det mer är en bild bank och inte någon blogg. Här på bloggen så är det en djupare kontakt med er läsare och ni lägger mer tid och energi på mig också om man får uttrycka det så?!. Många av er läsare har jag en kontakt med på ett eller annat vis. Ni skriver och mejlar mig och genom åren så känns det som jag känner många av er, ni är mina nätvänner helt enkelt! Och jag har saknat er skall ni veta. Nu har vi fått fiber i huset så nu kan jag blogga lätt igen.

.

I dag skall vi tömma vårt gamla förråd och det innebär en hel del jobb. I går var vi och köpte nya lagerhyllor så vi kan få ett mer organiserat förråd. Men det mesta skall nog köras till tippen förmodar jag. Man samlar på sig en hel del under åren som går. Vi har ju ändå bott 12 år på samma ställe så klart att det blir saker med åren. Nu känns det lite mer, gör om för rätt. Nu har vi vår chans att rensa, och då menar jag rensa hårt! Och mycket kommer att säljas inom kort bla så passar inte vår Ph lampa eller våra tre AJ pendel lamporna designade utav Arne Jacobsen in i vårt nya hem så ev kommer dem också att säljas. Vilket gör lite ont, eftersom jag verkligen gillar dem! Men det är inte rätt i stilen här. Vet inte vad som skall köpas i stället. Jag får väl känna in det och det tar väl ett tag. Men tåla mod är inte min melodi utan allt skall helst skett igår haha.

.

Nu måste jag återgå till ”jobbet” bygga bo. Men det är så mycket mer jag vill berätta men jag återkommer senare idag eller i morgon.

.

XOXO/Carola

One thought on “Spontan champagne invigning

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *