Presslunch med Visit Denmark

Presslunch med Visit Denmark

 

Presslunch med Visit Denmark

 

Presslunch med Visit Denmark

 

Välkommen nya veckan

.

I helgen så var jag på en intressant presslunch med Visit Danmark och Stena Line. Visit Danmark turistråd, med kontoret i Stockholm som ville bjuda på en lunch i Göteborg som då ligger närmare grannlandet Danmark. Det är ju bara till att ta den trevliga båten Stena Line där kan både äter gott och shoppar billigt märkesvaror (vilket jag gillar).

Vi träffades på den danska restaurangen Oscar & den Lille på Prinsgatan 4 där dem serverar danska smörrebröd i många olika goda utföranden.

I Stockholm nätverkar dem en hel del med journalister och bloggare som skriver om resor, mat, design m.m. Men de vill ju så klart ha god kontakt med oss som bor och nätverkar här i Göteborg med omnejd som har närmare till Danmark än många andra ställen i landet.

Danmark är det land som flesta svenskar reser på semester till. Och VisitDenmark vann även i år en Grand Travel Award som Bästa utländska turistbyrå!

.

Jag med familj funderar på att ta över husvagnen i sommar till Danmark, det finns så himla mycket att se mer än bara Köpenhamn som man oftast tänker på när man talar om Danmark. Det var några utav resmålen som vi talade om som jag är riktigt sugen på. Det är ju så lätt och smidigt att bra köra på båten här nere i Göteborg för att åka några timmar ut på havet där barnen kan stimuleras på båtens bio, shoppa och äta gott i restaurangen som vi alltid har varit så himla nöjd med maten. Dessutom så är dem mycket bra på allergier och har god kunskap om matens innehåll vilket känns mycket tryggt då man har lite allergier i familjen. Men först så måste vi vaccinera hunden och skaffa hundpass så den får åka med till grannlandet. Men behöver vaccinera hunden 21 dagar före avgång läste jag på nätet. Så det är väl bäst att göra det redan nu ifall vi får för oss att åka till Skagen i vår.

.

Brukar ni också åka till Danmark vänner?

.

Kram/Carola

3 thoughts on “Presslunch med Visit Denmark

  1. Ylva says:

    Hej! Tack för senast. 🙂
    Så himla trevligt att äntligen träffas IRL.
    Vi kommer att göra en Nordisk tur nu till påsk där vi möter upp min kusin med familj i Oslo. Koser oss litt i den kungliga huvudstaden, tar sedan färjan på kvällen till Fredrikshamn där vi äter karibisk frukost och badar på The Reef. antagligen blir det en sväng till vår favoritrestaurang 2Takt i Fredrikshamn innan avfärd hem till Gbg. 🙂 Gjorde en liknande tur med dottern förra året: http://blogg.stenaline.se/ombord/konsert-med-katy-perry-kryssning-tropiska-bad-succe/ Sååå mysigt. Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *