Jag testar Viviere Volume Fiber


Jag testar Viviere Volume Fiber
En gårdagens bloggerska, Jacka Michael Kors, blus Lindex, byxor Filippa K, stövlar Hunter.

Jag testar Viviere Volume Fiber

.

.

Hej vänner

.

Mår ni bra där ute i regnrusket?

Vädret är kanske inte vad man önskar så här till julen. Men det positiva är att det faktiskt är ganska varmt ute, i dag är det +9 grader. Det är väl inte mycket varmare på midsommar haha.

Jag måste visa lite bilder och skriva om en ny produkt som heter Viviere Volume fibre samt Viviere boosting spray. Det är en produkt som ger dig upp till fyra gånger så mer volym. Eftersom jag är mörkhårig så ser man mittbenan väldigt mitt på huvudet samt längst fram vi benan i luggen (som ni ser på bilden ovan). Är man då lite gleshårig framtill så är det ännu bättre att fylla upp detta ljusa område. Jag tycket att den var väldigt enkel att applicera på hårbotten och den höll under hela gårdagen, trots då både regna och blåst.

.VIVIERE VOLUME FIBRE innehåller små bomullsfibrer som är laddade med statisk elektricitet och fäster därför direkt på ditt hår. På så sätt får ditt hår mer volym och du kan effektivt maskera din utväxt. För att uppnå ytterligare stadga och volym använder du VIVIERE BOOSTING SPRAY efter och på 30 sekunder känns det som du fått ett helt nytt hår! Produkten finns i 10 olika färgnyanser. Jag tycker det var en super bra produkt! Den kommer jag använda framöver. Ni kan läsa mer om produkten här.

.

 


fibrespray_large-1024x1024

Kram/Carola

3 thoughts on “Jag testar Viviere Volume Fiber

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *