Godkväll mina vänner
.
Det bästa med vintern är det att man kan sitta inne med gott samvete och bara mysa med god mat och dryck. Tände levande ljus redan kl 17,00 och kalla det för kvällen:). Idag kör vi lite ost tapps till kvällsmat. Alla ostarna är getostar (vilket är min absoluta favorit hård ost) med marmelad från en vingård vi besökte i höstas på Österlen samt fikon och färsk rosmarin. Till det dricker vi rosé vin trots att det är vinter haha.
.
I går var jag och hämtade ut lite goda viner till julen och nyår. Jag har beställt lite god glögg, Amarone viner och champagne. Jag brukar gilla mustiga viner nu så här års. Men jag har faktiskt druckit rosé och vitt bubbel hela hösten nästan. Inte likt mig alls. Kanske kommer jag in i Amarone suget lagom till julhelgen?!.
.
Igår satt jag och kikade efter lite goda och nya recept till julbordet här hemma. Funderar på att vara lite nytänkande i år? Jag premierar på Allt Om Mat och fick lite nya bra ideer i senaste numret. Så här års handlar det mycket om mat hemma hos oss och därför speglar det mycket mat och recept just nu här på bloggen också. Efter julhelgen så blir det nog bara inredning då det börjar dra i hop sig.
.
Ha en fin kväll vänner!
.
Kram/Carola
Gott med rosévin fast det är vinter. Ostar slinker alltid lätt ner och lite nytänk på julbordet är ju aldrig fel. Kraaam Pia