Jag känner mig rädd idag

Jag känner mig rädd idag

 

Jag känner mig rädd idag

.

Tjing

.

Mår ni bra alla fina bloggisar?

Här är allt bra med mig förutom hunden faktiskt. Jag har suttit och googlat om eftervård och sviter efter en livmoderoperation, hon har alltså tagit bort både livmorden och äggstockarna för 14 dagar sedan. I söndags blev vår hund mycket försämrad i form av att hon var trött och orkeslös samt att hon hade fått röd blod i sina typ flytningar som kommer och går lite då och då under dagen. Det gjorde urinprov för att se så hon inte hade urinvägsinfektion, det hade hon inte konstaterade man. De gjorde ett ultraljud för att se om hon hade fått någon inflammation inne i såret på typ livmodertappen (knuten). De hittade en ljus skugga som var mycket liten (4 mm) så det har skrivit ut antibiotika som vår hund nu äter två gånger om dagen. Det var en mycket liten skugga som hon inte borde reagera på så här, men det skrev ut tabletter eftersom hon är så påverkad. Redan på tisdagen blev hon genast piggare och gladare. Hon är nu torsdag pigg och glad, äter och dricker. Men blödningarna i underlivet har inte upphört! Hennes allmäntillstånd är bra men hon har någon form av slem flytningar med röd blod ungefär som i slutet på en löpning fast nu klarröd färg som inte luktar illa. Jag skall åka tillbaka till läkaren i morgon fredag och ta stygnen. Men jag kan inte sluta googla och fundera på vad detta är. Är det normalt efter en operation? Är det farligt? Läkaren sa inte så mycket mer än att det borde vända med dessa tabletter i mitten utav veckan. Och det har det gjort till viss del men inte blodet.

.

Är det någon utav er läsare som har varit med om något liknande efter en livmoderinflammation operation? Eller har hört talas om något liknande? Jag kan inte hitta något på googel om blödningar/flytningar efter operationen utan bara innan när man misstänker livmoderinflamtion, konstigt! Så snälla har ni några ider, tips eller någon forma av information kring detta så får ni gärna skriva till mig här eller på mailen roomofkarma@hotmail.com Är jätte tacksam för era erfarenheter eller annat som kan få mig till att bli klokare på detta som händer med vår hund.

.

Kram/Carola

.

Psst! Jag återkommer med vinnaren av tävlingen lite senare!

3 thoughts on “Jag känner mig rädd idag

  1. Paula says:

    Hoppas allt har gått bra med er lilla vovve, vet precis hur det känns att vara orolig över de små fyrbenta vännerna. Många styrkekramar / Paula <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *