100% EKOLOGISK MUST UTAN TILLSATSER

.

.

Hello Torsdag!

.

Förra veckan fyllde min stora kärlek och pappa till mina barn fab 40år. Inte för att vi firade det så stort den dagen. Men några vänner Jocke & Eva-Lena kom över  till oss med sång och två underbart goda hemma gjorda ur söta  äppelmust. Hur charmigt är inte det då? Dom liksom som oss gillar ekologiskt utan en massa tillsatser mm. För ca två veckor sedan så var dom och ett par vänner till Borås musteri och gjorde sin egna muster från egna äpplen i   trädgården. Tänk vad charmigt, egentillverkad must! Det var mycket uppskattat av 40 åringen:) Och i morgon kväll levereras den färska och  ny styckade lammet till oss också! Det är så härligt med närproduserad mat! Vi bunkrar för höst/vinter mys, hihihi.

.

.

.

KRAM

.

 

4 thoughts on “100% EKOLOGISK MUST UTAN TILLSATSER

 1. Joachim says:

  Hej!
  Kul att Ni gillade drycken. Senare i höst/vinter får Ni komma över och prova den med lite ”tillsatser” i baren 😉
  Flaskorna ser förresten grymt snygga ut när du fotat dem. Du är riktigt, riktigt bra på att fota och får fram stämningar.

  • Carola says:

   Med rätt motiv så kan det bara bli vackert! Drycken var lika god som fin! Vi kommer gärna över på lite gott gott i baren. Ekologisk drink – nice!♥

   Ha det bäst och hälsa hem! Kram CC med Co

 2. Miss Tess says:

  Finns det någon bättre gåva än någonting som producerats med kärlek och omtanke. Mer eko reko tack.Grymt snygga flaskor era vänner valt btw.

  Kram

  • Carola says:

   Håller helt med dig Tess. Jag gillar det som är på riktigt och äkta! Mer eko reko tack ♥♥♥

   Kram snygging! CC

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *