Reklam Video: Ipren – Headphony

Visste du att 29 % av alla vuxna svenskar står ut med sin smärta istället för att behandla den?

Jag är en utav dem! Jag tar faktiskt aldrig tabletter, varken när jag har ont i huvudet, lederna eller har annan sorts verk. Varför gör jag inte det kan man undra? Jag vet faktiskt inte själv?! Kanske är det för att jag är lite rädd för just det här med tabletter eftersom jag vet så lite om dem, vilken ska jag ta när och hur ofta. Vilken tablett fungerar till vad osv. Jag har någon konstig ide om att man är lite duktig om man inte tar någon tablett mot smärtan. Jag tar bara tabletter om jag har en extrem, så pass extrem huvudvärk så jag inte kan arbeta och måste välja på att gå hem från jobbet och lägga mig i ett mörkt rum resten av dagen, eller att stanna kvar på arbetet och ta en tablett och jobba vidare och bli av med smärtan (huvudvärken).

Men det här med värktabletter är en djungel. Denna videon som jag  delar med mig av här på bloggen idag kanske kan vara till hjälp för er som är som jag. När jag tänker efter så är det nästan löjligt att som jag gå runt och må dåligt med huvudvärk eller annan smärta om man kan bli botad när detta uppkommer. Man är ju inte särskilt trevlig mot omgivningen när man har ont. Nä nu ska jag ta till mig denna bra informations video av Ipren och faktiskt bota min värk när dem kommer.  Man ska ju har respekt och inte överkonsumera tabletter, men man behöver ju inte som jag överdriva och få vardagen att bli som en överlevnads manöver 😉

Kolla på videon nedan, den är riktigt bra tycker jag!

 

 

 

Detta är ett reklam inlägg i samarbete med Ipren.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *