Reklamsammarbete: Läkerol – Makes people talk

 

Har ni hört talas om Läkerols ”språk app”!

En smart app där man kan få språk vänner. Någon som kan svenska bra lär en person som inte är lika bra på det svenska språket. Samtidigt som man får nya vänner, bra va!  Appen är gratis och enkel att lära sig. Appen sammanför dig med någon utifrån dina intressen. Man börjar att chatta eller har video samtal. Du kan ha flera språk vänner. Det går dock bara att söka en i taget eftersom att dom gärna ser att du först ger din befintliga språk vän en chans innan du går vidare. En av de snabbaste och enklaste vägarna till integration är genom språket. Och det bästa sättet att lära sig ett språk är att tala det så mycket och ofta som möjligt. Många tar därför svenskalektioner någon gång i veckan. Men det är tiden utöver det, det vardagliga, återkommande snacket som kan göra den stora skillnaden.

I dagens Sverige är det en stor andel människor som inte har möjligheten att ”snacka svenska” trots att de bor i just Sverige.

Samtidigt är det många människor som inte vill något annat än att träffa nya människor och hjälpa dem bättre in i samhället. Volontärs engagemanget slår rekord runtom i Sverige. Problemet är att många inte riktigt vet hur man kan hjälpa till. Men att bara prata lite med någon kan göra stor skillnad. Det behöver inte vara så komplicerat, det kan till och med vara riktigt roligt.

Syftet är att hjälpa dem som behöver öva lite mer på svenska genom att koppla ihop dem med personer som redan pratar svenska. Läkerol tror nämligen att det bästa sättet att komma in i samhället är att kunna språket.

Titta på filmen hur Amjad och Rickard träffades genom Läkerols språkapp Let’s Talk och blev vänner.

Ladda ner Let’s Talk här idag! , appen finns även på Appstore.

.

.

Sponsrat inlägg med reklam förLäkerol

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *