Reklamsamarbete med Philips Airfryer 2017

 

Ett måste i Julklapp 2017

Hello!

Är det någon av er som har en sådan här fritös? Jag har länge velat ha en sådan här fritös och funderar skarpt på att köpa en till mig i julklapp. Den verkar vara nyttig, eller ja nyttigare än att doppa allt i olja som på dom gamla typerna av fritöser. Och det verkar så enkelt och skönt att slippa riskera att bränna sig på varm olja. Undra vad man kan fritera eller vad man inte kan fritera. Skulle vara roligt att prova udda grejer som basilika blad eller göra chips av tex apelsin skal. Det får nog bli en i julklapp, får tala om för mannen vad jag önskar mig.

Idag har jag bara gjort ingen ting, bara slappat. Jag var uppe på gymmet en sväng och njöt av jet massagen och sedan  åkte jag hem och njöt av en god kopp kaffe i soffan. Sådan dagar måste men unna sig då och då. Denna hösten har vart tuff med heltids studier och två extrajobb så jag är inte bortskämd av slappardagar. Nu blir det sängen och Wahlgrens värd och i morgon blir det bio, äntligen Solsidan!!

Ha nu en underbar kväll

Kram Carola

.

.

.

Sponsrat inlägg med reklam för  Philips Airfryer 2017

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *