Nu är det bara några dagar kvar till julafton och jag är inte klar

Nu är det bara några dagar kvar till julafton och jag är inte klar

Idag ska jag köpa in dem sista julklapparna till barnen. Det var meningen att vi inte skulle köpa så mycket julklappar i år eftersom vi ska åka bort och tänker att det är bättre att de får pengar som dem kan köpa vad dem vill i Berlin. Men ju närmare julafton vi kommer ju tråkigare känns det. Så nu håller jag på att fixar julklappar ändå;) Är det julafton så är det! Men det här med att springa i affärerna i sista minuten kanske är min grej? Jag ändrar alltid planen och så står jag där i butikerna ändå i slutet, jag som kanske tidigare i veckan kände mig klar.

Och det här med julmaten, ingen i vår familj gillar riktigt traditionell julmat så det kommer det inte blir i år direkt?! Det är nog bara vår lilla tjej som gillar köttbullar och prinskorv. Vi andra är inne på att hålla menyn till havet mer i år. Vi gör någon slags svensk julbord med influenser från havet och i en slags tapasform. Jag är inte klar med menyn som ni hör, jag har bara tagit in vad alla vill ha i år. Mina föräldrar kommer hit över julen så vi firar hemma hos oss i år också, skönt! Det blir en lugn och skön julhelg med god mat, dryck och paketöppning och mycket prat om Berlin;) Vi alla är liksom redan dör i tankarna.

Hur ska ni fira eran jul vänner?

kram

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *