Nicecreame med spirulina och kokoschips, svarta vinbär och kiwi

Nicecreame med spirulina och kokoschips, svarta vinbär och kiwi

Nicecreame med spirulina och kokoschips, svarta vinbär och kiwi

Detta är verkligen den bästa frukosten jag kan tänka mig! Har ni gjort någon egen nicecreame någon gång vänner?

Det är verkligen bus enkelt, till och med mina barn gör sina egna här hemma. Man tar bara en till två bananer till en protion och skivar i skivor. Sedan fryser du ner bananen ( detta gör du dagen innan du ska äta den) På morgonen tinar du upp bananen lite (ca 10 minuter innan) sedan lägger du dem bara i en mixer och kör på skär programmet. Sedan häller du i spirulinapulvret i mixen och kör på vispa programmet så får du en grön härlig och god nicecreame (typ banan glass)

Nicecreame med spirulina och kokoschips, svarta vinbär och kiwi

Sedan häller du upp nicecreamen i skålar och toppar dem den färska bär, kokoschips, nötter och sådant ni tycker är gott och nyttigt. På morgonen så är dem lite nyttigare och på kvällarna så toppar jag dem med färska jordgubbar, klippt mynta och choklad som en typ dessert, och serverar ett glas bubbel till.

Som sagt tidigare, detta är verkligen familjens favorit just nu! Har ni inte testat detta än, så är det på tiden att ni gör det nu, när receptet serveras här;)

 

Puss & Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *