Måndagsmorgon och en vecka fylld av arbete

Måndagsmorgon och en vecka fylld av arbete

Som ni redan vet så läser jag på yrkeshögskolan till tandsköterska, vilket är det som jag jobbat med de sista 8-åren 😉 Skillnaden är nu att jag har en yrkesutbildning och det medför att jag får göra mer i mitt yrke med denna utbildningen så som lägga bedövning, ta röntgenbilder och ta bort tandsten på patienter. I denna utbildningen ingår det lärande i arbetslivet vilket är att man ska jobba som tandsköterska på en klinik och göra de sysslor som vi läst, tentat och arbetat med på skolan. Detta är min tredje LIA peiod (den sista i utbildningen) och den kommer att vara i de närmaste två månaderna.

Jag jobbar nu på en riktigt bra tandläkarklinik där jag arbetar och gör allt som ingår i min utbildning. Det är viktigt att man hamnar på en bra klinik där tandläkarna vågar släppa ifrån sig sysslor och låta oss studenter få göra vårt jobb. Nu är ju jag inte ny i branschen så jag känner mig mycket lugnt och säker på det som jag gör. Jag har ju även jobbat extra under min studietid som tandsköterska inom alla områden som vi tandsköterskor gör så jag känner mig mycket trygg på detta område, och jag vet att jag verkligen gillar att jobba som tandsköterska!

Nu ska jag ta och dricka upp min kopp kaffe och gå över till jobbet.

Önskar er alla en toppen fin start på veckan!

KRAM<3

One thought on “Måndagsmorgon och en vecka fylld av arbete

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *