In Sweden we call it Semla

In Sweden we call it Semla

In Sweden we call it Semla 😉 Är det fettisdagen sĂ„ Ă€r det, dĂ„ ska det Ă€tas semlor oavsett om du gĂ„r pĂ„ ViktvĂ€ktarna som jag gör eller om du har nĂ„gon form av intolerans i din familj, som vi har. Jag har bestĂ€llt en glutenfri semla till min ena dotter som behöver det och sjĂ€lv sĂ„ delade jag min vanliga semla med min man för att fĂ„ ner kalorierna, men Ă€ta det var jag tvungen att göra!

Idag har det gĂ„tt en vecka med ViktvĂ€ktarna och jag har vĂ€gt in mig och jag kan tyvĂ€rr sĂ€ga att jag har inte gĂ„tt ner ett gram pĂ„ denna veckan. SĂ„ jag Ă€r tveksam till om det funkar pĂ„ mig, hörde jag nĂ„gon som sa otĂ„lig? Ja jag Ă€r otĂ„lig. Jag ger det tre veckor till och om jag inte gĂ„r ner nĂ„got pĂ„ 4 veckor tillsammans sĂ„ funkar det helt enkelt inte pĂ„ mig. DĂ„ fĂ„r jag köra ett sĂ€kert kort och det Ă€r Cambridge i mitt fall. TrĂ„kigt, men det funkar. Men om man ska se ViktvĂ€ktarna som nĂ„got positivt sĂ„ har jag inte gĂ„tt upp i alla fall 🙂 Jag har följt mina dagliga poĂ€ng eller vad jag ska kalla dem. Jag har inte tagit frĂ„n veckobonusen men Ă€ndĂ„ sĂ„ har inget hĂ€nt pĂ„ vĂ„gen.  Idag har jag Ă€tit kyckling och grönsaker för att hĂ„lla nere kalorierna för att kunna unna mig en halv semla,  det vore riktigt illa om jag inte gĂ„r ner nĂ„got vid nĂ€sta invĂ€gning pĂ„ tisdag eller tisdagen dĂ€r pĂ„?!

Önskar er alla en toppen fin fettisdag ( eftersom jag inte har gĂ„tt ner nĂ„got pĂ„ min invĂ€gning idag sĂ„ vill jag poĂ€ngtera just fettisdag för min del!) 😉

PUSS&KRAM

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *