Idag testar vi nya produkter från Njie

Har ni testat Njie nya caffe? Jag och min stora dotter provar två sorter, den en är Latte vilket är min favorit och det andra är caramel vanilla vilket är min stora dotters favorit. Dessa kaffen är socker fria och laktosfria vilket är riktigt bra.

Vi provar även goda bars med smak av Cocos och salty caramel, ett riktigt gott tilltugg som ett mellanmål när blodsockret sjunkit på eftermiddagen?

Jag älskar att testa nya produkter på marknaden. Jag skulle kunna sitta med en sådär testpanel och prova nya produkter och betygsätta dom ? Och kaffe är ju verkligen en viktig produkt, bra kaffe lyfter vilken tråkig dag som helst!

Nu ska jag ta och fortsätta njuta av en Latte från Njie och bara ta det lugnt ikväll under filten till en film.

Kram och ha en skön kväll vänner, Carola

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *