Hur går det med viktväktarna?

Hur går det med viktväktarna?

Hur går det med viktväktarna?

Hur går det med viktväktarna?

Ja vad ska jag svara på det?  Jag har tappat 1 kilo på de två sista veckorna men om det beror på viktväktarna eller om det är så att jag inte har haft så mycket matlust under den sista vecka då jag legat i influensa och har av den anledningen tappat i kilon det kan jag inte svara på?

Tycker dock att det känns sunt att äta efter viktväktarna då man får äta mycke frukter och grönsaker vilket jag älskar! jag äter bananpannkakor och nicecreame var och varannan morgon 😉 Detta kan man ju stå ut med! Här ovan är det inte många poäng som jag gör av med för att äta en middag, så det är lätt att hålla nere kalorierna i Viktväktarna. Mina poäng lägger jag på ett glas vitt som ni ser ovan 🙂

Nu har jag tappat träningen eftersom jag varit sjuk den sista tiden, men det kommer jag att dra igång igen så fort jag är kry igen!

Hur mår ni? Har ni klarat er från årets influensa?

KRAM<3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *