Happy skön fredag med bubblor & grönkålschips

Ikväll gör vi hemmagjord grönkålschips och dricker Prosecco?

Vad gör er riktigt lycklig? För mig är det god mat, familjen, goda arbetskamrater, min hund Lotta, vänner och en bra hälsa. Det är grundstenarna för att jag ska må riktigt bra.

Ikväll äter vi god mat och dricker gott. Jag har just suttit i telefonen och komponerat ihop nästa helgens meny ihop med värdinnan för en riktigt riktigt trevlig middag med vänner och nya kontakter. Mer om detta kommer längre fram här på bloggen. Ni vet att jag gillar goda drycker och god mat med hög kvalitet. Ni kommer få tips, inspiration och länkar till vad ni kan nå detta här på bloggen efter nästa helg?

Ha en fin kväll vänner!

Kram CC

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *