En grön god frukost med färska råvaror

En grön god frukost med färska råvaror

Min nya hälsodrink består av färskpressad grönkål, apelsiner, citron och äpplen. Den är helt fantastiskt god och fräsch, I somras köpte vi en nya slow juicer från Witt by Kuvings och det var nog sommarens bästa köp. Den pressar ur all vätska ur frukter och grönsaker. Vi kan till och med pressa ur vätska ur färska örter, den är helt magiskt bra. Men just nu  så har jag fått grönkål på smaklökarna jag testar olika frukter ihop med grönkål.

En grön god frukost med färska råvaror

På smörgåsen har jag mosad färska avocado med salt och några droppar färska citron. Bröder är surdegsbröd som jag rostar i ugnen i några minuter för att få dem lite extra spröda.

 

Godmorgon nya december vecka

December är min favorit månad! Det är månaden då man tillåter sig äta gott hela månaden. Man köper presenter till dem man tycker om och man blir bjuden på goda julbord. Och man går lite ledigt från skola och jobb och bara umgås med varandra. Detta året så har vi även bokat en resa över nyårs helgen.

Har ni börjat köpa julklappar till era nära och kära än? Jag har faktiskt varit ute i mycket god tid i år. Jag köpte en del  när det var black friday vilket var lite smart att få rabatter och kan köpa mer klappar för pengarna liksom. Men allt är inte klart än så klart. Det hör väl till att man ska springa i butikerna någon dag innan julafton och köpa dem sista 😉 Ta ett glas vin på stan och bara njuta av alla vackra lampor och känna julpulsen.

Om ni inte har köpt någon julklapp till era mammor eller till er själva så kan jag varmt rekommendera en Slow juicer från Witt by Kuvings. Den som tar emot den kommer blir mycket glad kan jag lova!

 

Önskar er alla en bra start på den nya veckan!

Kram<3

One thought on “En grön god frukost med färska råvaror

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *