Att lära sig mer om kaffe på Nespresso Masterclass

Vi testar den nya smaken kanelbullar.

Vi var på en Nespresso Masterclass och testade att göra nya goda kaffedrinkar med julens nya smaker.

Det var med små enkla medel vi lärde oss göra smakfulla och snygga drinkar.

Fyllde ett fat med karamell syrup och doppade kanten av glaset i det för att sedan doppa den syruptäckta kanten i karamelliserad kokossocker så att det blir en snygg kant av detta.

Sedan ringlade vi i kolasås i glaset på sidorna och hällde i mjölk för att sedan brygga en Nespresso kaffe över som tog med mjölkskummet upp till toppen av muggen.

På toppen spritsade vi sedan på grädde, pudrade lite god kanel och riplade över kolasåsen över hela drinken.

Done!

Alltså detta var helt fantastiskt gott! Det som var så bra med kokossockret var att det smälte inte på kanten och det var lite krispigt gott med mindre sötma. Detta måste ni testa vänner.

Årets julsmaker i år är Nordic Black, Nordic Almond Cake och min absoluta favorit Nordic Cloudberry. Det är så trevligt att varje år överraskas och skämmas bort med nya goda kaffesmaker.

Önskar er slla en famtastiskt fin söndag!

Kram❤️

One thought on “Att lära sig mer om kaffe på Nespresso Masterclass

  1. Eva Rydin says:

    Så roligt att du skriver igen. Brukar läsa din blogg, som är så trevlig. Kul med tips på nya kaffesorter. (Tyvärr har jag ingen egen blogg). Hoppas du får en fortsatt trevlig vecka.
    Kram från Tummelisa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *