Äntligen har jag hittat den rätta tavlan

Äntligen har jag hittat den rätta tavlan

Äntligen har jag hittat den rätta tavlan

Äntligen har jag hittat den rätta tavlan

Äntligen har jag hittat den rätta tavlan

Äntligen har jag hittat den rätta tavlan

För nästan två år sedan den 1 mars 2016 flyttade vi in i denna nybyggda lägenhet. Och jag har letat efter den perfekta tavlan till denna stora vägg som har en takhöjd på 5 meter och är en ganska centralvägg för båda våningarna. Vår lägenhet har två våningar och denna väggen är en av dem två väggar som binder våningarna ihop och syns från alla håll i princip så därför har det varit extra svårt att följa ett tema som gör att den passar till både vardagsrum, hall och kök.

Men säg när Chanel inte funkar? 😉  Denna tavlan känns väldigt lyxig och pampig. Jag klickade hem denna  tavlan hos  Nordic Corner det som var det bästa med det va att de hade den i ett större format 70*100  här, om ni också skulle bli sugna på den  😉 De har även en massa andra fina tavlor som jag köpte, mer om dem kommer när dem har fått sin plats i hemmet.

Ha en fin kväll vänner, nu blir det Talang på tv,n med lite champagne lyx och tappas.

KRAM<3

One thought on “Äntligen har jag hittat den rätta tavlan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *