Julstämning på västkusten, när den är som bäst!
.
.
Tjingeling
Är det någon där ute som älskar champagne och ostron? Jag bara tooook älskar det. Men jag är mycket kräsen när det kommer till ostron. Ingen stans har jag ätit så goda ostron som jag gör här på Salt och Sill i Göteborgs Centralstation.
I helgen fick vi en ostronskola på Salt och Sill. Eftersom jag bara äter ostron från dom som heter Fine de Claire, så måste jag lära mig hur man öppnar dem. Jag vill kunna köpa med mig ett dussin ostron hem för att bjuda mina vänner dem kommer över på lite goda ostron och tillbehör hemma. Ringer man och beställer några dagar i förväg och kommer med en kylväska med is så är det inga problem att köper med dem hem. Men då kom vi till det här med öppningen, hur öppnar man dem? Efter att fått en liten ostronskola på Salt och Sill i fredagskväll så känner jag mig riktigt trygg på det här med att öppna ostron nu.
Mitt tips till er som vill lära er att äta ostron, för det gillar ju inte alla. Så tycker jag klart att ni skall gå till Salt och Sill på Göteborgs centralstation/Jernhuset. Och till er som redan gillar ostron så är detta den perfekta restaurangen i Göteborg för er!
.
Kram/Carola
Underbara bilder från vår supertrevliga fredag i Göteborg! Ingen kan fånga känslan i bilden bättre än du vännen! Kram
Vilken fantastisk dag! Kram