En avslappnad tapaslördag

Lite mingelbilder från gårdagens härliga slappa, tapas lördag fylld med mycket god rökig mat, dryck och skratt.

Finns det något lyxigare än egenodlade grönsaker? Vi fick en stor korg välfylld med gurka, morötter, rödbetor, silverlök, plommon och världens största squash.

Vi kallrökte lax, färskkorv, flankstek, räkor och halloumi. All de råvarorna som vi rökte under kvällen låg i kallröken mat i ca 3-5 timmar. Jag tror inte jag vet något godare än kallrökt mat! Temat var rökt mat under kvällen men också andra goda tapasrätter lagades. All mat under kvällen var riktigt god fingermag med hög klass på råvaror men ändå så är matlagningen avslappnad och är som en social förrättning ? Vi älskar att köket, maten är i fokus när vi umgås med vänner.

Tack för all egenodlade grönsaker och frukt vi fick igår och ert fantastiskt trevliga sällskap! Det blir liksom alltid bra ihop med er? Det är som min chef brukar säger, det vill gärna bli bra!

Nu ska vi städa och röja lite här hemma innan vi hämtar vår stora dotter som varit på läger i helgen.

Ha en skön söndag vänner!

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *