.
.
Hej,
.
Då har man varit och besökt ett ställe i Polen som ryktas om att av världens bästa kött. Delmonico Cut Steakhouse grundades med en önskan att skapa hälsosam mat uteslutande baserad på naturliga och ekologiska produkter. Deras uppdrag är att tillfredsställa sina gäster genom att servera biffar med en unik smak av nötkött från sin egen ekologiska gård. Kött som används är från Wagyu, även känd som Kobeoch anses vara bäst i världen på grund av marmorering (lite fett mellan musklerna). Endast kött från egna får och nötdjur serveras på restaurangen Delmonico Cut Steakhouse. Det är en upplevelse i sig att gå åka med en hästvagn ut på deras marker för att se deras djur. Och sedan få äta deras fantastiska mat i deras minsta sagt annorlunda matsal på andra våning.
.
.
Här serverades maten strax intill köket. Maten kom ut på stekande och fräsande pannor som stektes klart vid matbordet. Kocken gick ut och skar köttet vid ett bord bredvid middagsbordet.
.
.
Till förrätt så serverades det råbiff med kapris.
.
Förmodligne mitt livs bästa lamma har jag ätit här på denna gården!
.
.
Gissa efterrätten??
.
.
Adress:
SOPOT DELMONICO CUT STEAKHOUSE
Ul. Moniuszki 10 (Hotel opera) 81-829 Sopot
.
.
Kram/Carola
.
Psst! I morgon skall jag visa det allra bästa med Polen. Ett ställe för er som gillar inredning, design och god mat. Missa inte det!