ZAFARI PÅ GIVSKUD ZOO I DANMARK

Att ge sig in bland dom vilda djuren. Bäst att lilla syster håller stora syster i handen ♥

Tjingeling!

Mår ni bra alla fina bloggisar?

Ikväll vill jag visa er en underbar utflykt som ni inte får missa i höst! Det är ett besök på Givskud Zoo i Danmark. Jag har aldrig tycket att det är är roligt att gå på Zoo tidigare. Man går runt i en stor park med en massa skog. På vägen som man går står det skyltar om att här skall det finnas varg mm. Men ser du någon varg någon gång? Nix, utan du går bara i en stor park utan att uppleva någon, om du frågar mig! Men nu ser ni, nu har jag hittat en riktig djurpark!! En djurpark med massssssssor av vilda spännande djur. En djurpark med massor av upplevelser och härliga natur. En djurpark med riktig zafari. Ja det var så spännande och roligt så jag bara längtar dit igen!. Barnen också för den delen, hihi.

Att få komma djuren så här nära som man får göra på Givskud Zoo, tror jag inte att man får göra någon annan stans om man inte åker till Afrika. Så här nära verkligheten när det kommer till vilda djur gör man nog bara här!

Kolla in denna söta lilla apan som står och sover i solen. Visst är han bedårande söt?!.

 Ser ni att hon har en liten bebis i famnen. Hon ligger också och sover men beskyddar sin lilla baby med hela sin kropp!

 Denna tokiga gorillan hade ett skådespel för oss, som vi sent kommer att glömma!

 

 Och nu var det dags för zafarit på Givskud Zoo.  OMG, det var så himla roligt! Här från bilen såg vi dom allra roligaste djuren!

 

Mina absoluta favorit djur är ändå Giraffer. Jisses, vad underhållande dom är! Deras långa lila tunga som for in och ut ur munnen hela tiden. Hur dom kliar sig och slickar på varandra. Ja, det är så kul så ni kan inte ana om ni inte har varit här på denna zafarin innan. Om ni åker hit på denna zafari så ladda bilen med mycket fika och godis, för här kan ni sitta länge och skratta och bara njuta av dessa vackra vilda djuren. Zebran tillsammans med giraffen är så himla vackra djur i hop ♥♥♥

239

253

263

336

336a

341

 Här såg vi massor av vargar. Det tycket barnen var spännande. Jag tycket nog bara att det var lite otäckt. Lite längre bort i ett annat område mötte jag öga mot öga en varg från Canada. Den hade otäcka gula ögon och jag nästan dog på fläcken när den tittade på mig. Men barnen tycket det var jätte spännande! Ja, bara en sådan sak händer nog bara här i Givskud Zoo. Man är så nära djuren så det är helt magiskt. Som i en naturfilm på tv,n. Och alla djuren mår verkligen bra här. Dom rör sig och lever vilt som dom gör på riktigt men med oss människor om kring sig. Dom är inte skygga och gömmer sig utan dom lever bland besökarna. Det finns trevlig personal överallt om man skulle behöva hjälp. Som tex när vi körde in bland lejonen så stod det en skylt, – behöver ni hjälp TUTA! Tror nog att det stod det på andra ställen också om jag tänker efter. Och det åkte runt personal i jeepar överallt för att hålla säkerheten uppe för både djuren och besökarna. Det var både ett tryggt och spännande möte här på Givaskud Zoo I  Danmark!

 Hitta hit:  Løveparkvej 3 Givskud • 7323 Give • Tel. 75 73 02 22 (Denna djurpark ligger 20 minuter bilväg från Legoland)

KRAM

7untitled

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *