YSTAD SALTSJÖBAD TERRASSEN

Godmorgon Måndag!

Idag bjuder jag er på lite bilder frånYstad SaltsjöbadTerrassen”. Jag med familj var här i förrgår bla och avnjöt både mat och dryck i solen. Detta härliga Spa, hotell, konferens, restaurang och bar anläggning ligger vid stranden i Ystad (Skåne). Från terrassen har du havsutsikt och kvällssol. Här har du förstaklass service och ett stort utbud av saker man kan göra tillsammans med sin familj eller arbetskollegor om man så vill. Det som var så himla mysigt här tycket jag, var att här var det barnfamiljer, vilket gör stället mer avspänt och folkligt men ändå med hög klass. Det är sällan man lycka kombinera detta. Men här på Ystad Saltsjöbad har dom lyckats med detta.

Jag har så himla många bilder och så mycket jag vill berätta om deras suveräna service, deras goda mat och deras inredning. Men vi startar med Terrassen där vi drack bubbel och en utsökt Calvados i solen. Flickorna drack Socker dricka med massor av is. Hängde i stora dagbädden och solade sig nöjt. Då och då for det förbi någon stor båt som dom beskådade glatt. Båda mina flickor fullkomligt älskar allt som har med vatten/havet att göra! Vi satt här i timmar och bara njöt av att bara vara i denna härliga avslappnade miljön strax intill havet.

Är ni berädda på ett hav av bilder från denna underbara Ystad Saltsjöbad Terassen vilket jag verkligen kallar feelgood!!

 

 

 

 

En dagens underbara rosa klänning kommer från Ester Elenora ( rea fynd) och du hittar den hos Vistamia (som just nu är under uppbyggnad. Öppnar snart upp sin webbutik igen)

15untitled

Utsikt från vårt bord ♥♥♥

Ni som följer mig på Instagram, minns den här klänningen?!. Ni andra som inte har läst mitt Instagram så är det så här. Att den klänningen frånLise Sandahl ni ser på bilden här ovan är ett REA fynd från butiken My Ztyle som jag köpte här om dagen för endast 179kr, viket fynd till mig  tänket jag då! Det är en perfekt reseklänning då den ej skrynklar alls. Och storleken är Onesize. Dagen där på, ser jag mitt stora Socker helt nöjd står framför spegeln och säger – Den tar jag mamma. Har ni hört? Har min lilla plutt blivit så stor så hon kan ta kläder från mig? Ok för att det är Onesize och den passar verkligen alla och är snäll mot figuren. Men ändå. Ok, nog om det. Ville bara dela mig av detta tokiga som hände min klänning, hihi.

Sommarens nya bubbel favorit! Den rekommenderar jag.

Haha här blir jag smyg fotad också …………..

 Att ha en liten mini Me ( Sockret ) då blir man fotad när man minst anar det. Här sitter jag i solen och bara njuter. Vilken energiboost Ystad Saltsjöbad är! 

Hit måste ni bara komma i sommar vänner!

Vi ses snart igen!

KRAM

29untitled

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *