YOLO

YOLO

 

Hej 

.

Ni som följer min blogg vet nog redan att vi köpte en husvagn förra sommaren. Det hela skedde lite oväntat och impulsivt. Vi stod och valde mellan att köpa en husvagn eller en husbild. Denna husvagnen som vi köpte valde liksom oss via kontakter. Nästan på lika enkelt sätt som vår hund valda vår familj. Vi är nog en sådan familj som är öppen för vad som händer här och nu. Saker är inte alltid så välplanerade. Vad säger man, YOLO. Man ångrar inte det man gjorde. Utan man ångrar det man inte gjorde. Nu har vi husvagn och vi älskar det.

.

Men vi har en dröm jag och min man. Det är att en dag när vi blir gamla tillsammans och barnen är utflugna. Då skall vi köpa en husbil och köra ner i Europa. Min man som är van att leva eftervägarna kör husbilden medans jag sitter bredvid och läser kartan och pekar på vilka städer vi skall besöka. Vi skall dricka vin och se solnedgången i Toscana, besöka vingårdar och bara njuta av varandra och livet. Vi skall leva i varmare länder under vinterhalvåret. Vi skall luffa mellan städer och länder så länge hälsan är med oss. Hälsan är ju inget man kan ta för givet. Men att ha en livskamrat att dela sina drömmar och liv med är en gåva. På sommar halvåret skall vi komma hem och pyssla om våra barn och barnbarn. På detta sätt kan vi får det bästa av två världar. Ett hem på hjul alltså är min/vår framtidsdröm. Ett perfekt liv för oss som är lite rastlösa!

.

Nu skall jag ta och boka några campingplatser för nästa helg. Då åker vi neråt i landet igen:).

.

Kram/Carola

tii.majl - kopia

5 thoughts on “YOLO

 1. home2tiny says:

  Precis så vill vi också göra, jag och Mr C, ta husbilen och svischa ner till varmare breddgrader och bara njuta av livet. Den rosa kavajen är säkert 1-2 år gammal och jag köpte den på Väla när en butik hade utförsäljning pga att de skulle stänga, så tyvärr finns den inte kvar. Ha nu en supermysig helg. Kramisar Tina

 2. helenas enkla vardag says:

  Jag skulle så gärna vilja ha husvagn och särskilt nu när vi har skaffat hund. Men sambon stretar emot. Han vill ha husbil och det är alldeles för dyrt.
  Men drömma kan man ju alltid.
  Kram Helena

 3. Liss Olsson says:

  Det är klart man ska drömma, men gör lite nu oxå. Lyxa till vardagen . Jag och min man hade räkmacketisdagar med mousserat. Inte fel alls. Tyvärr tog cancern honom i höstas. Och räkmackorna har kommit av sig. Jag menar inte att vara negativ men skjut inte drömmarna för långt framåt. Vänligen Liss.

 4. Karin says:

  Ola! Jomen ,visst vi köpte ny husvagn förra året och nästa byte blir förmodligen en husbil , ja vi har samma planer som ni att dra ner till varma soliga vingårdar och njuta av livet ,,,men såklart måste man då få vara frisk och alert så att det blir av.
  Trevlig Valborg !!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *