YELLOWFERRY VIRA

 

 En dagens varsågoda: Topp Valerie, Kofta Vira från YellowFerry, Byxor RaRe, Väska Mulberry, Halsband IOAKU

Hello Bloggisar!

Jisses, vad jag älskar Göteborg. Ibland undrar jag varför jag lämnade denna staden. Men allt har väl sina för och nackdelar. Men en sak är säkert jag gillar tempot i denna stad. Och utbudet av butiker så klart! Min man brukar säga att jag har svart bälte i shopping och så är det nog, hihi. Här finns liksom allt. Men som tur är så har jag tillgång till nätbutikerna hemma i vår lilla småstad ♥. Här är vi på väg till den min favorit restaurang Salt och Sill vid Göteborgs Central Station. Mer bilder kommer. Det är ett ställe ni inte får missa om ni besöker Göteborg i sommar!

Vi ses lite senare!

KRAM 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *