Woolsen coat från Chill Norway

Woolsen coat från Chill Norway

Woolsen coat från Chill Norway


Woolsen coat från Chill Norway


Woolsen coat från Chill Norway

049

 

 

.Todelooooo

.

Idag vill jag skriva om min stora kärlek till min nya höstkappa från Chill Norway  vid namn ”Woolsen coat”. Det var länge sedan jag hittade en snygg och varm höstkappa som ändå andas ljus fräschhet och viskar att hösten är på väg men ändå inte är här trots kylan. Vissa dagar är det sol och andra är det blåsigt och kallt. Då passar det perfekt att ha en ljusare rock som värmer alla dagarna fram till den stora dunjackan sätts på i nov/dec. Fram till dess så skall jag dansa fram i denna ljusa ullrock Och njuta utav den fina hösten med allt vad det innebär.

.

Nu längtar jag efter min goa vän Linn skall komma hem från USA där hon har varit länge nu. Men jag sände med henne en liten lista på saker jag ville hon skulle köpa till mig. Och jag fick ett mms  i helgen där hon visade bilder på vad hon köpt till mig. Åhhhh vad jag längtar tills vi ses igen ♥  Fashion är kryddan i livet!

.

Ha en fin vecka vänner!

.

Kram/Carola

3 thoughts on “Woolsen coat från Chill Norway

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *