Wook med kallrökt flankstek och nytt porslin

Wook som består av vitkål, rödlök, morötter i olika färger. Wooka i en wookpanna i höga grader snabbt så kålen håller sig krispig men ändå tillagad. Häll i några matskedar utav oystwr sauce från Santa Maria och några droppar Mushroom soya från Mr Chengs.

Skär över tunna skivor av någon protein källa så som kött, kyckling eller fisk.

Detta gör jag ofta då det är fantastiskt gott och enkelt att tillaga. Man kan även riva över färsk ingefära, det gör jag oftast när vi äter kyckling. Droppa gärna över lite citron över vid servering.

Nu har jag köpt nytt porslin från Byon. Denna tallriken är magiskt vacker tycker jag. Glasen fick jag från min ”extra mamma”/vän i fredags när jag var hemma hos henne och åt lunch. Men visst är dom vackra? Halsen är ovanligt lång vilket gör glasen speciella. Jag älskar dukningar, det gör en stor del av upplevelsen av maten. Många kvinnor älskar köpa handväskor, skor och smycken jag älskar att köpa nytt porslin, glas och saker till dukningar och matlagning ?

Vad gillar ni att shoppa? Vad köper ni för mycket av?

Ha en skön söndag vänner!

Puss & Kram

❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *