WIGGY`S QUILTED RACHEL JACKET

Kom ni ihåg detta inlägg här? Jag gjorde en önske lista till tomten ♥ Och titta vad jag har på mig idag i regnet:) Jackan Wiggys Quilted Rachel ♥

 Här är jag just hemkommen från en STOR handling på Ica Maxi. Nu är kylen välfyld inför nyårshelgen ♥ Och jag ser ut som en dränkt katt på bilden, hihih. Det bjuder jag på!

Tjingeling på er!

 

Finns ni kvar eller har ni blåst bort söta bloggisar?

Idag hade vi tänkt att mysa runt på stan och ta en fika i en av småstadens härligaste fik. Men när vi stack huvudet ut genom dörren så fick vi helt andra planer när vi möttes av både regn och storm. Det blev en storhandling på 2 timmar istället:)! Mina sessorn älskar att gå på Ica Maxi. Förmodligen bara för att då kan dom vara med och bestämma fredagsmyset och frukostarna mm. Vårt stora Socker älskar att gå runt och välja lax och fisk. Det är kul att hon har matintresse
Nu skall jag ta och laga lite lasagne här hemma med mangosallad till = mums!

Ses senare vänner!

KRAM

19 thoughts on “WIGGY`S QUILTED RACHEL JACKET

 1. Fru Pethra says:

  Jätte fin jacka och visst är det trist väder västkusten bjuder på i dag, men hellre i dag än på nyår. 🙂

  Kramar
  P

 2. Room of karma says:

  Hahaha tack Jeanett ♥

  Gud vad roliga ni är! Är jag lik Sofia Wistam tycker ni?:)Jag googla upp henne och det kanske jag är på den bilden? (kul)

  kram till era alla fina ♥
  CC

 3. Anonymous says:

  hej, läser din inspirerande blogg varje dag,
  undrar var tomten köpt jackan då jag letar efter just den modellen och halsduken oxå men då helst på 50% rea ; ))
  tacksam för svar! malin
  damsholt@home.se

 4. Room of karma says:

  Hej Malin!

  Jacka Wiggy´s finns att köpa på Tara i kungsback och i Göteborg. Här får du länken till deras blogg http://raglady.se/site/?page_id=42 det är en butik som jag brukar handla mycket av mina kläder i. Men jag tror inte att den kommer med på rean:( Men det finns en app du kan ladda ner så får du 10% rabbat på ett köp. Den använde jag:)

  När det kommer till Hunky Dory scarfen så är det sensommarens vara så den är nog med på rean lite här och där om den finns kvar någon stans. Min är köpt här i småstadens butik White och där är den slut vet jag. Googla på Hunky dory webbutik så får du upp alla butiker där.

  Lycka till!
  kram CC

 5. Anna-Panna says:

  Hehe, skulle oxå skriva att du e himla lik Sofia Wistam – ser att fler håller med så ingen tvekan om det 😉

  Ha det fint!

 6. Har en drøm... says:

  Fantastisk flott jakke!
  Og for en herlig blogg du har:)
  Elsker stilen ♥
  Takker for titten, jeg kommer snart tilbake;)

  Klem Line

 7. Anna says:

  Ica Maxi besök står väl varje vecka på alla barnfamiljers agenda….
  Mina tjejer älskar oxå att få följa & handla. Brukar ta en tjej åt gången…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *